500 TL Type-C iPhone şarj önerisi

Makaleler
19
Başlık + kablo lazım. Bütçe şu an 500TL. Pil sagligi dussun istemiyorum evde Samsung var bir de. Baseus marka Type-C kablo var bunlar pil sagligini dusurur mu? Kablo Baseus coolplay adaptor de sanirim 15W.

Son düzenleyen: Moderatör:
Orijinal değilse düşürür az voltaj verir. Hemn yavaş şarj olur hem de hızlıca bozulabilir. Orijinalinden şaşmanızı tavsiye etmem. İyi günler.

Başlık + kablo lazım. Bütçe şu an 500TL. Pil sagligi dussun istemiyorum evde Samsung var bir de. Baseus marka Type-C kablo var bunlar pil sagligini dusurur mu? Kablo Baseus coolplay adaptor de sanirim 15W.

O da Type-C 45 w ise pil saplığı neden düşsün ona göre optimize etmişlerdir çok şaj etmezsen şarjı 0'a indirmezsen pil sağlığı uzun süre düşmez.

Evet kankam haklısın, düşer lakin orijinal şarj hem bataryayı yemesin diye icat edildi. Baseus'mu yoksa Apple cable'mı?

Beasus markasını dumadım bizim ki bozulun ca yenisini alırız aldığımız yerde test ederiz hızlı şarj ya da tubo şarjı destekliyorsa alıyoruz sahte olanlar desteklemez çünkü ben Xiaomi'ciyim hocam bizimki hep orijinal kutusun da geliyor adaptor + kablo.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı