500 TL ve altı klavye önerisi

Bütçe
500 600 TL ve altı

burak321

Femtopat
Daha fazla  
500 TL ve altında oyun oynayabileceğim, YouTube'da vs. gezebileceğim klavye arıyorum.

Zaten bilgisayarla çok bir işim olmuyor. Sadece oyun oynuyorum ve YouTube'da geziyorum. Beni aldıktan sonra üzmeyecek, 3-5 ay sonra arıza çıkarmayacak bir klavye istiyorum. Laptopun klavye sorun çıkarmaya başladı, oyunda W tuşunu bırakıyorum 2 saniye devam edip sonra duruyor.

-RGB şart değil Rainbow da olur, hiçbiri de olmayabilir.

-Dediğim gibi arıza vs. yapmasın 3-5 ayda.

-Ve oyun için %60 klavye önerir misiniz? Çok güzel duruyolar. Onlardan da önerebilirsiniz.
(Sarftech T60 önerir misiniz? Genellikle iyi yorumlar fakat 10-15 tane kisinin Trendyol'da yazdıgına göre ilk ay bozulmuş tuşlar vs.)

Amazon.com.tr
Uzun zamandır kullanıyorum. Herhangi bir sorun yaşamadım. Sadece metal kasalı olduğu için biraz ağır, alışmanız gerekiyor. Yanınızda taşırken sorun olabilir ancak taşımam diyorsanız gayet sağlam uzun süre götürür.

Bunun atasını kullanıyorum. Zamanında 25 liraya alınmıştı. Taş gibi. Sessiz değil pek ama beni hiç rahatsız etmiyor. Beğendiğim için başka bir modelini almıştım yine zamanında 75 liraya, onu pek beğenmedim. Bu model güzel ve üstte ses açma/kapama ve tarayıcı tuşları olması çok kullanışlı oluyor.

Bendeki bu ama Q olarak tuşları değiştirdik öyle kullanıyorum:

1688419050099.png

500TL altı mekanik bulabileceğini düşünmüyorum şimdi ki ekonomiye göre ama iyi bir membran klavye alabilirsin ayrıcı %60 bulabileceğini düşünmüyorum ama TKL bulabilirsin.
Ne kadar iyidir bilmiyorum ama forumdaki hocalarımıza da soralım @550519 @GoktugT

500TL altı mekanik bulabileceğini düşünmüyorum şimdi ki ekonomiye göre ama iyi bir membran klavye alabilirsin ayrıcı %60 bulabileceğini düşünmüyorum ama TKL bulabilirsin.
Ne kadar iyidir bilmiyorum ama forumdaki hocalarımıza da soralım @550519 @GoktugT

Ayrıca attığım klavye de sanırım harfler siliniyormuş.

T60 kırmızı Switch alabilirsin. Ama RGB değil Rainbow gönderiyorlar. Ben de 1-2gün içerisinde almayı planlıyorum.

Amazon.com.tr
Uzun zamandır kullanıyorum. Herhangi bir sorun yaşamadım. Sadece metal kasalı olduğu için biraz ağır, alışmanız gerekiyor. Yanınızda taşırken sorun olabilir ancak taşımam diyorsanız gayet sağlam uzun süre götürür.

@enesp0 tam aradığım klavye teşekkür ederim.

Bu arada siz klavye önermeye devam edebilirsiniz yüzlerce kişi bu konuya bakacaktır zaten.

Rica ederim güle güle kullanın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı