Selam arkadaşlar, bugün bilgisayarı açtığımda oyuna girdim. 5 dakika sonra oyundan çıktım; oyundan çıkar çıkmaz oyunun EXE dosyası silindi ve benim için önemli olan bazı dosyalarım da silinmişti. Ben herhangi bir müdahalede bulunmadım.
Dosyaların üçte ikisini recovery programlar sayesinde kurtardım fakat bilgisayarıma yabancı birilerinin girip girmediğini nasıl öğrenebilirim? Bir yolu ya da yöntemi var mı?
SSD sağlığını kontrol ettim, %98 sağlıklı görünüyor.
20 yıldır PC kullanıyorum, daha önce hiç böyle bir şeyle karşılaşmadım. Dosyaların kendi kendine silinmesi bana çok garip geliyor.
Bilişim suçlarına vermek istemiyorum; bilgisayar orada 3-4 ay kalıyormuş sanırım.
Bilgisayarımda Windows 10 yüklü, orijinal sürümü yok.
Dosyaların üçte ikisini recovery programlar sayesinde kurtardım fakat bilgisayarıma yabancı birilerinin girip girmediğini nasıl öğrenebilirim? Bir yolu ya da yöntemi var mı?
SSD sağlığını kontrol ettim, %98 sağlıklı görünüyor.
20 yıldır PC kullanıyorum, daha önce hiç böyle bir şeyle karşılaşmadım. Dosyaların kendi kendine silinmesi bana çok garip geliyor.
Bilişim suçlarına vermek istemiyorum; bilgisayar orada 3-4 ay kalıyormuş sanırım.
Bilgisayarımda Windows 10 yüklü, orijinal sürümü yok.