Maraz The Legit
Hectopat
Arkadaşlar, 1TB HDD almak istiyorum masaüstü bilgisayar en fazla 500TL bütçem var.
Muadili Barracuda var.
Fiyat konusunda diyelim.
Barracuda muadili olarak bile gösterilebilecek bir seri değil maalesef . Bu bütçede başka alternatif yok diyebiliriz, bir tek P300 vardı o da pahalı.Western Digital Caviar Blue WD10EZEX SATA 3.0 7200 RPM 3.5" 1 TB Harddisk Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Western Digital Caviar Blue WD10EZEX SATA 3.0 7200 RPM 3.5" 1 TB Harddisk fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Western Digital Caviar Blue WD10EZEX SATA 3.0 7200 RPM 3.5" 1 TB Harddisk özelliklerini incele, 1.326,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Muadili Barracuda var, bir tık daha kötü. WD Blue en iyi olanıdır bu bütçede.
Fiyat konusunda diyelim, çoğu kişi ucuz diye alıyor ama bir yerden sonra zortluyor bu HDD maalesef.Barracuda muadili olarak bile gösterilebilecek bir seri değil maalesef .
Barracuda muadili olarak bile gösterilebilecek bir seri değil maalesef . Bu bütçede başka alternatif yok diyebiliriz, bir tek P300 vardı o da pahalı.
Ayrıca WD Blue disk alırken kodunun "WD10EZEX" olmasına dikkat edin.
Fiyat olarak da aynı ki, zaten diski şu an kullanıyorum. Elimdeki üretim diğerlerine göre nispeten temiz bile olsa sıkıntıları çok. İlk başlarda 210/200 civarı olan okuma yazma hızları 180/170 civarına düştü. Ayrıca biraz ses yapıyor...Fiyat konusunda diyelim, çoğu kişi ucuz diye alıyor ama bir yerden sonra zortluyor bu HDD maalesef.
Anlatmaya çalıştığım şey farklı hocam. Fiyat olarak muadili yani dengi, eşi. E iki HDD'de ucuz olunca insanlar bu SSD'nin yükleme boşaltma değerine vs. bakmıyor. WD Blue yerine Barracuda alıyor. Ses konusunda gerçekten fazla şikayet var, evet.Fiyat olarak da aynı ki, zaten diski şu an kullanıyorum. Elimdeki üretim diğerlerine göre nispeten temiz bile olsa sıkıntıları çok. İlk başlarda 210/200 civarı olan okuma yazma hızları 180/170 civarına düştü. Ayrıca biraz ses yapıyor...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.