Seagate, SSD piyasasına yeni yeni giriyor. O yüzden önermedim. HDD'leri berbat, SSD'leri de ona çekmiş olabilir.
Tamamdır, Gigabyte ile değiştirdim.
Seagate, SSD piyasasına yeni yeni giriyor. O yüzden önermedim. HDD'leri berbat, SSD'leri de ona çekmiş olabilir.
Ben attığım SanDisk 500GB Ultra 3D olanı öneririm ancak onun dışında alternatif isterseniz ;
![]()
Adata 256 GB XPG SX8200 Pro ASX8200PNP-256GT-C M.2 PCI-Express 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Adata 256 GB XPG SX8200 Pro ASX8200PNP-256GT-C M.2 PCI-Express 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Onu da önermiyorum. O da pek harika değil, TBW değeri diğer SSD'lere göre daha düşük.Tamamdır, Gigabyte ile değiştirdim.
Onu da önermiyorum. O da pek harika değil, TBW değeri diğer SSD'lere göre daha düşük.
Cidden ben açıklamaktan bıktım artık. BERBAT işte, düz BERBAT. 6 ayda eline geliyor HDD, sonra bir ton garantisinin tatavası ile uğraşıyorsunuz. Ben kendim bunları yaşadım, o yüzden biliyorum. Seagate önermeyince hemen bu soruyu soruyorsunuz. Seagate pişmanlıktır, almayın, aldırmayın!SeaGate HDD piyasasının en iyi üreticilerinden birisidir. Neye dayanarak bu yorumu yaptınız?
Hocam, demek ki adamın işini görücek depolama da siz niye sürekli 250 GB SSD'lere çamur atıyorsunuz?250 GB SSD bir halta yaramaz.
Uzun lafın kısası Ultra 3D modelini mi almalıyım yani?Cidden ben açıklamaktan bıktım artık. BERBAT işte, düz BERBAT. 6 ayda eline geliyor HDD, sonra bir ton garantisinin tatavası ile uğraşıyorsunuz. Ben kendim bunları yaşadım, o yüzden biliyorum. Seagate önermeyince hemen bu soruyu soruyorsunuz. Seagate pişmanlıktır, almayın, aldırmayın!
Kesinlikle evet. Alabileceğiniz en F/P bu.Uzun lafın kısası Ultra 3D modelini mi almalıyım yani?
Teşekkürler. Akşam satın alırım.Kesinlikle evet. Alabileceğiniz en F/P bu.
Bana diyene bakın hele.Cidden ben açıklamaktan bıktım artık. BERBAT işte, düz BERBAT. 6 ayda eline geliyor HDD, sonra bir ton garantisinin tatavası ile uğraşıyorsunuz. Ben kendim bunları yaşadım, o yüzden biliyorum. Seagate önermeyince hemen bu soruyu soruyorsunuz. Seagate pişmanlıktır, almayın, aldırmayın!
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.