Yaklaşık 2 yıl G102 kullandıktan sonra kablodan kurtulmak ve kablosuz rahatlığını hissetmek için G305e geçtim. 3 ay sonra mouse çift tıklamaya başladı ve iade edip 2 gün önce Rival 3 Wireless aldım ama ne yazık ki fareyi sevemedim. Logitech'ten sonra o yumuşak basış hissini alamıyorum, güç uygulamam gerekiyor ve bu da beni rahatsız ediyor açıkçası. Logitech markaya da güvenim kalmadı çünkü aldığım tüm fareler belli bir süre sonra çift tıklamaya başladı. G102'de sorunu içini açıp yağlayarak çözdüm fakat bununla uğraşmak istemiyorum. Sizden kablolu veya kablosuz Max 500₺ olmak üzere mouse önerisi bekliyorum. Tutuş şeklim fingertip ve elimin boyutu normal. Amazon'dan olursa güzel olur çünkü iade parası hediye kartıma yatacak.
En ucuz Razer Deathadder V2 Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Deathadder V2 Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 2.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Glorious Model O Mat RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Glorious Model O Mat RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 899,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Xtrfy M42 RGB Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Xtrfy M42 RGB Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 799,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Yaklaşık 2 yıl G102 kullandıktan sonra kablodan kurtulmak ve kablosuz rahatlığını hissetmek için G305e geçtim. 3 ay sonra mouse çift tıklamaya başladı ve iade edip 2 gün önce Rival 3 Wireless aldım ama ne yazık ki fareyi sevemedim. Logitech'ten sonra o yumuşak basış hissini alamıyorum, güç uygulamam gerekiyor ve bu da beni rahatsız ediyor açıkçası. Logitech markaya da güvenim kalmadı çünkü aldığım tüm fareler belli bir süre sonra çift tıklamaya başladı. G102'de sorunu içini açıp yağlayarak çözdüm fakat bununla uğraşmak istemiyorum. Sizden kablolu veya kablosuz Max 500₺ olmak üzere mouse önerisi bekliyorum. Tutuş şeklim fingertip ve elimin boyutu normal. Amazon'dan olursa güzel olur çünkü iade parası hediye kartıma yatacak.
HyperX Pulsefire Haste HMSH1-A-BK/G Kablolu Optik Oyuncu Mouse arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
En ucuz Rampage FURY Z Kablosuz Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Rampage FURY Z Kablosuz Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.219,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Fury Z'yi bizzat kullanıyorum ve asla Rampage ürünü olarak düşünmeyin ve G305'ten daha iyi. Çift tıklamadan şikayetçisiniz sanırım bu yüzden Hyperx Haste öneririm. Sebebi switch markası. Ttc gold kullanıyor. Çift tıklamalar genellikle omron switchlerde yaşanıyor. Fury Z de en iyi omron switchi olan 20 milyon modeli var. Haste ile sensörü aynı, ikiside 3335 sensör kullanıyor ve 400 ips değere sahip. Şarjlı bir mouse, type c üzerinden sarj oluyor, kablolu kullanılabiliyor. Arka kapağı ister delikli ister deliksiz olabiliyor. 4 Ağustos'tan beri kullanıyorum. Şuanlık sorun yaşamadım. Ama çift tıklama sorunu yaşamamak istiyorsanız switchlerine önem vermelisiniz, Haste bu konuda size sorun yaşatmaz.