500 TL'ye Gaming Mouse Önerisi

profesman

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar dün Snopy Rampage SN-R5'im geldi. :D Anlıyacağınız üzere Gaming set diziyorum. Mouse alıcağım. Ben genel olarak FPS oyuncusuyum. Tabii ki de MOBA oyunları da oynuyorum. Genel olarak hep G502 söyleniyor ama G700s diyenler de var. Naga Hex vb... Ben 250-450TL arası (500'de Olur.) Gaming Mouse alıcağım. Önerisi olan var mı? Şöyle beni 3-5 yıl idare edecek.

Son düzenleyen: Moderatör:
Razer Deathadder FPS oyuncuları için birebir. Logitech G502 var bende. Harika bir mouse ama Deathadder almadığıma pişmanım doğrusu. Dünya profesyoneli CS oyuncuları Deathadder'ın FPS oyuncularına yönelik avantajlı olduğunu hep söylerler. Sürekli de bu mouse u kullanıyorlar. Hem turnuvalarda, hemde Twitch'te yaptıkları canlı yayınlarda. Ayrıca, Logitech G502'den daha küçük hem biraz daha hafif. Yani mouse'u sürekli kaldırıp indirmelerde çok daha az bilek yorulması oluyor. G502'nin sensörü Deathadder'dakinden biraz daha iyi olsa da, uzun saatler kullanım açısından, özellikle FPS oyuncuları için, Deathadder birebir. Benim elim ortalamadan daha büyük olduğu halde G502'nin genişliği elimdeki kasları ağrıtmaya yetiyor. Günde 10 saaat elimde duruyor bu mouse zaten. 5-6 saati CS:GO oynamakla geçiyor. Ayrıca senin gibi FPS oyuncusunun 500 liralık mouse alması zaten saçma olur. Benim yaşadığım pişmanlığı yaşarsın. 500 TL civarındaki mouse'lar üzerindeki macro tuşlarının fazlalığından kaynaklı o fiyattalardır. Bu tuşlar da FPS oyuncuları için bir dezavantaj zaten.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı