500 TL'ye ISS tavsiyesi

TürkNet fiberi her yerde şu an yaygın değil. VDSL2'de TT kaynaklı sorunlar oluyor bazen. Bir de müşteri hizmetleri yok o yüzden olabilir şikayetler. CS:GO'da 20 ms almak Türkiye'de imkansız değil. Sadece kullandığın ISS'nin direkt olarak bağlantı yapması gerekiyor. Ve tabii Marmara'da oturman gerekli. Mesela TT'de çok rahat 27 ms alırken şu an sağ olsunlar 57-60 yaptılar doğrudan bağlantı yaptıklarında direkt olarak 27 alıyordum. Şu an londradan viyana bağlıyorlar.

Aga bursada oturuyorum ben neredeyse hiç anlamıyorum internetten pingim ne olduğunu falan falan biliyorum.
O işler öyle kolay değil. Sunucuya olan uzaklığınız, pingi etkileyen en büyük unsurdur. Çıkıp da Türkiye'den Avrupa sunucularına 20 ms ping alamazsınız yani. Hem altyapı durumunuzu bilmiyoruz. Öyle çıkıp da o 270 TL'lik paketi alınca o hızlara erişmeniz kolay değil. Öyle olsaydı neden Türkiye'nin internet hız ortalaması bu kadar düşük olurdu?

Kanka biliyorum ne olduğunu anlaşılan yazdığım şeyi düzgün okumamışsın.

Aga bursada oturuyorum ben neredeyse hiç anlamıyorum internetten pingim ne olduğunu falan falan biliyorum.

Kanka biliyorum ne olduğunu anlaşılan yazdığım şeyi düzgün okumamışsın.

Bursa'daysan daha buraya TürkNet fiber gelmedi. TT mahvetmeseydi alabilirdin 20 ping. Ama sağ olsunlar mahvettiler.

Son düzenleyen: Moderatör:
TT'de asimetrik 50-20 metro ethernet 550 TL.
Tarifeyi bizimle paylaşır mısınız?
1597739360972.png

550 TL?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı