500 TL'ye kadar kablosuz mouse tavsiyesi

Geçenlerde konu açmıştım ve tavsiye üzerine Razer Basilisk X HyperSpeed satın aldım ama elime biraz büyük geldi iade edeceğim.
Ondan önce Katar Pro Wireless kullanıyordum o iyiydi boyut olarak ama tekerleği hoşuma gitmiyordu yukarı kaydırırken gıcırtı yapıyordu.

Şu mouse nasıldır,

Ve 500'e kadar Wireless başka mouse tavsiyeniz varsa bekliyorum.
Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu bütçede en iyi seçenek bu bence. Sensör olarak değerler G305'in kullanmış olduğu Hero sensörüyle aynı zaten. G305'den daha hafif bir mouse. 70 gr ağırlık çok iyi gerçekten. Ek olarak atmış olduğum modelde Kailh 4.0 switchler kullanılmakta.

Bu bütçede en iyi seçenek bu bence. Sensör olarak değerler G305'in kullanmış olduğu Hero sensörüyle aynı zaten. G305'den daha hafif bir mouse. 70 gr ağırlık çok iyi gerçekten. Ek olarak atmış olduğum modelde Kailh 4.0 switchler kullanılmakta.
24 ms gecikmesi var diye yazmıştı biri bu forumda hocam o yüzden çekindim bunu tercih etmeye yoksa bende bunu beğendim.

24 ms gecikmesi var diye yazmıştı biri bu forumda hocam o yüzden çekindim bunu tercih etmeye yoksa bende bunu beğendim.

24 ms gecikmesi yok hocam 1ms gecikmeye sahip. İncelemelere vs bakabilirsiniz.

Edit: 24 ms olayı nedir diye baktım Rtings değeriymiş. Daha sonra bu modeli kullananların yorumlarına baktım böyle bir gecikme hissetmediklerini yazıyorlar. Ek olarak bu Click Latency: Receiver değeridir ve bunu hissedemezsiniz zaten. Robot olmak gerekiyor bunu hissedebilmek için.

Bu videoyu da izlemenizi öneririm.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı