500 TL'ye kadar klavye önerisi

HyperX güzel klavye. Bende o bütçelerde alırken yakın fiyat olarak Corsair K55 RGB Pro XT vardı o modeli aldım daha çok beğendiğim için hala İtopya'da satılıyor sanırsam uygun fiyata. HyperX'de bildiğim kadarıyla tek tek ışıklandırma ile oynayamıyorsun.

Eğer ki yeni klavye almam gerekirse şunlardan alcam

Bütçe artmazsa isteklerine uygun en iyi klavye o hocam.

Evet böyle görünüyor ancak RGB'sinin gürültü yaptığına dair bazı yazılar gördüm. Bu kronik bir sorun mudur?

Çünkü sesli olmaması lazım. Mekanik klavyelerin en az ses çıkaran switch olanı bile membran klavyeden daha sesli çalışır. Ayrıca mekanik klavyelerin kaliteli olanları 500 TL fiyat bandında mevcut değil.

Evet böyle görünüyor ancak RGB'sinin gürültü yaptığına dair bazı yazılar gördüm. Bu kronik bir sorun mudur?

Çünkü sesli olmaması lazım. Mekanik klavyelerin en az ses çıkaran switch olanı bile membran klavyeden daha sesli çalışır. Ayrıca mekanik klavyelerin kaliteli olanları 500 TL fiyat bandında mevcut değil.
Bende klavye alırken mekanik istedim ama sessiz ve kaliteli bir mekanik o fiyatta maalesef yok. Hep orta seviye markaların var. Bende HyperX'den o yüzden vazgeçmiştim birisi bana çok çok azında oluyor demişti.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı