resimörtmeni
Centipat
Daha fazla
Merhaba, Aula SC680 aldım ama şu an kullandığım mousepadi görmüyor normal masanın üstünde veya başka yüzeyde sıkıntı olmuyor. Mousepadlerin kalitesi hakkında pek bilgim yok. Rampage Eco Büyük Boy 70x30 Cm Xxl Kaymaz Profesyonel Gaming Oyuncu Mouse Pad - Fiyatı, Yorumları şunu gördüm iş yapar mı bilemedim l ofis masam var ona göre mümkünse büyük boy mouse pad önerilerine açığım.
Klassegear eskisi gibi kaliteli değil bence. 3 tane mousepadini kullandım sonuncusunu hiç beğenmedim iade gönderdim. Birisi düz siyahtı, üstüne bir şey dökmememe rağmen beyaz lekeler oluştu. Diğeri de kanagawa modeliydi galiba mavi olan. O da sarardı gitti. Kayganlık dereceleride biraz kötüleşti. 1 yıl kullandım kullanmadım hepsini. James Donkey önerebilirim.
Pro serisi dışında iyi bir marka değil zaten.
Aşırı kalite farkı yok ama bütçe varken alınır gibi.Wraith Studio Jungle Maze Deskmat
Mousepad ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
SWAR50 kodunu kullanabilirsiniz. Klasse Pro'dan daha kaliteli.
500ü geçmek istemiyorumWraith Studio Jungle Maze Deskmat
Mousepad ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
SWAR50 kodunu kullanabilirsiniz. Klasse Pro'dan daha kaliteli.
Pro serisi amazonda kasım ayı indirimleriyle 300 tl ye düşmüştüde almamıştım. O zaman alabilirdim aslında, hemde 90 a 40Pro serisi dışında iyi bir marka değil zaten.