500 TL'ye kasa hariç sistem toplama

2010 ve sonrası 2-4 çekirdekli işlemci
4 GB Dual RAM
1 GB veya 512MB ekran kartı
120GB HDD
Yeterli kalacak PSU.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam kuzenim mobil oyunları of den oynamak istiyor işte brawl stars felan. Sonra minecraft gta sa. Csgo 768 p felan. Daha önce sistemin tamirini denedim ama psu kabloları yok, soğutucu kırık anakart çalışmıyor ,hdd 20 yıllık ve çöp.
@MotoruCalinanGaspçı Şimdi ben anlamadım.

Sen bize 500TL'ye kasa hariç sistem toplamamızı mı istiyorsun yoksa 500TL bütçesi olan arkadaşlara kasa hariç sistem mi önerdin?

@MotoruCalinanGaspçı Pentium Dual Core al. LGA 775.

En ucuzundan LGA 775 anakart.

En ucuzundan 2+2GB veya tek 2GB RAM.

Ekran kartı olarak en ucuz PCI-E bir ekran kartı al işte.

Sıfır Aerocool VX Plus 400W veya (önermem) ikinci el bir bilindik markanın güç kaynağı.

HDD olarak bu.

@MotoruCalinanGaspçı Pentium Dual Core al. LGA 775.

En ucuzundan LGA 775 anakart.

En ucuzundan 2+2GB veya tek 2GB RAM.

Ekran kartı olarak en ucuz PCI-E bir ekran kartı al işte.

Sıfır Aerocool VX Plus 400W veya (önermem) ikinci el bir bilindik markanın güç kaynağı.

HDD olarak bu.
Hocam pentium dual ile xeon arasında performans farkı ne olur?

E2180'i 2.4 GHz'de kullanıyorum ve FX 8350 ile tekli çekirdekte arasında sadece %10 fark var. 😎 Ama GMA 3100, FX 5000 serisinden bile kötü denebilir o yüzden 2. el iyi fiyata 9600 GT olabilmesi lazım yanlış hatırlamıyorsam 100 TL civarında bile bulunuyordu hatta 550 Ti bile vardı tabii kaldıysa ama işlemci mümkünse E8400 daha iyi olur.
HD 5450 bunlara göre aşırı daha güçsüz.
9800 GT, bunlardan çok daha güçlü, 9600 GT ile HD 5670 benzer diye biliyorum ve E8400, 9800 GT besler sanırım 900P'de falan.
EDİT: HD 5670 biraz daha iyi 9600 GT'den ama 9800 GT sanırım bu fiyata en iyi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı