500 TL'ye Klavye & Mouse önerisi

mrmarcellus

Kilopat
5 dakika öncesine kadar bir şeyi duymadan önce düşündüklerim:

-Corsair K55 - Corsair Sabre

Waovv SteelSeries dediğim:

-Rival 300s + Mouse Pad - Klavye kararsız.(Apex 150 fiyatını haketmez diyolar ve Üstüne RGB istiyorum.)

Logitech tarafınada sıcak olarak bakmadığım ama C planım olarak, üstüne bir zamanların çok iyi Minecraft PvP'cilerinden Marki Lokuras adlı kişinin G502 kullanıyor olması yüzünden yine de bir sevdalı olduğum markadır:

-Logitech G402 & G102 - G213 Prodigy

Uzun süredir Everest, Rampage ürünleri kullanıyorum, (KM810-SGMX7)onun için klavyemi mekanik, mousemide sağ ele uygun ve şık duran bir biçimde istiyorum, başlıkta da söylediğim gibi cidden takıntılarım var :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle aydınlatma olarak Apex 150 daha iyi bana kalırsa, fakat K55 kullanıyorum ve memnunum. Tuşlar bana göre birazcık sert. Renkleri, makrosunu falan iCUE'den ayarlayabiliyorsun. Mouse olarak G402 güzel olur. Ama biraz bütçeyi aşman gerekebilir. Bütçe sıkıntın varsa da Rival 110 gayet iyi bir seçim olacaktır.

Öncelikle aydınlatma olarak Apex 150 daha iyi bana kalırsa, fakat K55 kullanıyorum ve memnunum. Tuşlar bana göre birazcık sert. Renkleri, makrosunu falan iCUE'den ayarlayabiliyorsun. Mouse olarak G402 güzel olur. Ama biraz bütçeyi aşman gerekebilir. Bütçe sıkıntın varsa da Rival 110 gayet iyi bir seçim olacaktır.
Dostum ama alırsam 2 modelde aynı marka olmalı , ve uyumlu durmalılar bir kaç saatlik araştırma ile G213 Prodigy tarafından ele geçiriliyorum :'D ve Logitech yıllardır bu işin içinde onun içinde illa bir güvenilirlik veriyor.

Dostum ama alırsam 2 modelde aynı marka olmalı , ve uyumlu durmalılar bir kaç saatlik araştırma ile G213 Prodigy tarafından ele geçiriliyorum :'D ve Logitech yıllardır bu işin içinde onun içinde illa bir güvenilirlik veriyor.
Model takıntına diyecek kelamım yok, ben mouse olarak Rival 110, klavye olarak K55, kulaklık olarak da G231 kullanıyorum. Alabiliyorsan G213 ile G402 al. 2 hafta önce G213 400₺ civarlarındaydı. Kaçırma. Yine sorun olursa cevapla.

logitech yada razer olur ama takım almazsan
Dostum öyle olsa zaten marka ve en ucuz mekaniği alır direk steelseries mouselere yapışırdım , ama şuan kafa G402 - G213 ikilisinde , ses olarak falan iyiler ya ben sevdim bide G502'ye benzemesi bi ayrı güzel.
Model takıntına diyecek kelamım yok, ben mouse olarak Rival 110, klavye olarak K55, kulaklık olarak da G231 kullanıyorum. Alabiliyorsan G213 ile G402 al. 2 hafta önce G213 400₺ civarlarındaydı. Kaçırma. Yine sorun olursa cevapla.
Aynen öyleydi şuan geri 295 - 300 sularında. Yaza 250 bile olur bence. Artıway kupon vs. derken yaparız bişeyler.

5 dakika öncesine kadar bir şeyi duymadan önce düşündüklerim:

-Corsair K55 - Corsair Sabre

Waovv SteelSeries dediğim:

-Rival 300s + Mouse Pad - Klavye kararsız.(Apex 150 fiyatını haketmez diyolar ve Üstüne RGB istiyorum.)

Logitech tarafınada sıcak olarak bakmadığım ama C planım olarak, üstüne bir zamanların çok iyi Minecraft PvP'cilerinden Marki Lokuras adlı kişinin G502 kullanıyor olması yüzünden yine de bir sevdalı olduğum markadır:

-Logitech G402 & G102 - G213 Prodigy

Uzun süredir Everest, Rampage ürünleri kullanıyorum, (KM810-SGMX7)onun için klavyemi mekanik, mousemide sağ ele uygun ve şık duran bir biçimde istiyorum, başlıkta da söylediğim gibi cidden takıntılarım var :D

HyperX pulsefire core + Trust Cada GXT 890 öneririm. Gayet memnun kalırsın.

HyperX pulsefire core + Trust Cada GXT 890 öneririm. Gayet memnun kalırsın.
Arkadaşlar marka takıntım var dememe rağmen üstü okumayıp mı direk yazıyosunuz anlamış değilim.
Dostum güzelmiş , hoşuma gitti ama ben bu ikiliyi yaklaşık 1.5 hafta önce araştırdım ve Razer Abysuss 2000'e şuan alınmaz gözüyle bakılıyor. Onun yerine direk Rival 110 öneriliyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı