- Makaleler
- 51
Gayet güzel bir klavyedir.
Hocam bu klavye hakkında ne düşünüyorsunuz?
Gayet güzel bir klavyedir.
Bunun red switch versiyonu yok diye biliyorum hocam. Bunun da blue olması gerek.
Fark ettim.Bunun red switch versiyonu yok diye biliyorum hocam. Bunun da blue olması gerek.
Teşekkür ederim.Reis sen de her şeyden anlıyorsun.
Acaba tam RGB mi? Yani biraz takıntılıyım bu konuda renk olarak bağımsız kalmak istiyorum.Gayet güzel bir klavyedir.
Evet ancak dahili efektler var sadece hocam. Eğer yazılım istiyorsanız en ucuz bu varAcaba tam RGB mi? Yani biraz takıntılıyım bu konuda renk olarak bağımsız kalmak istiyorum.![]()
Evet ancak dahili efektler var sadece hocam. Eğer yazılım istiyorsanız en ucuz bu var
![]()
Redragon Usas K553 RGB Blue Switch Türkçe Q Mekanik Oyuncu Klavyesi
RGB aydınlatma, Blue Switchlerwww.qp.com.tr
www.redragon.com.br
Rainbow olan modeller dışında hepsinin yazılımı var.![]()
Redragon Dark Avenger v.3
Equipe-se com o que há de melhor em relação a teclado mecânico.www.redragon.com.br
Attığımın yazılımı var sanırım?
Onun sadece rainbow versiyonunda çalıştığını duymuştum. Emin değilim ancak rainbowda çalışıyordu.![]()
Redragon Dark Avenger v.3
Equipe-se com o que há de melhor em relação a teclado mecânico.www.redragon.com.br
Attığımın yazılımı var sanırım?
Emin misiniz hocam. Ben rainbowu denedim. Onda da yazılım çalışıyordu makro için?Rainbow olan modeller dışında hepsinin yazılımı var.
Dediğinizi anlamadım.Onun sadece rainbow versiyonunda çalıştığını duymuştum. Emin değilim ancak rainbowda çalışıyordu.
Emin misiniz hocam. Ben rainbowu denedim. Onda da yazılım çalışıyordu makro için?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.