500 TL'ye Klavye Tavsiyesi

Merhabalar, FPS oyunlar için mekanik ve orta yollu klavye arıyorum. Bütçem 400-500 olur en fazla. Önerilerinizi bekliyorum.

Asla almayacağım markalar:
  • Trust vb.
  • Rampage
Logitech'in oyuncu klavyesi var. Kuzenim de almıştı ve çok beğenmişti. Onun da fiyatı 500 lira falandı eğer zam gelmediyse. Bir bakabilirsiniz.

Uzun zamandır incelediğim bir ürün. Marka için endişelenmeyin, yurtdışında ünlü bir markadır ama burada pek bahsedilmez. Kesinlikle bunu öneririm.
Logitech'in oyuncu klavyesi var. Kuzenim de almıştı ve çok beğenmişti. Onun da fiyatı 500 lira falandı eğer zam gelmediyse. Bir bakabilirsiniz.
Logitech G213 membran bir klavye. Arkadaş mekanik istemiş.

Aklımda Cougar tavsite etmek var fakat fiyatları bir tık bütçenizin üzerinde yine de zorlarım diyorsanız birkaç örnek atabilirim.

Attığım klavyelerin çoğu mekanik değil mekanik hisli veya standart fakat kullanım amaçları oyun ve multimedya son attığım klavye bütçenizin biraz üstünde bizzat kullanıyorum ve aşırı memnunum klavye hibrit mekanik olarak geçiyor başta korkmuştum fakat elime ulaşınca ön yargılarım kalktı kusursuz bir cihaz mousesini kullanmak zorunda değilsin piyasada 100 140 TL arası satılan mousler gibi bir optiği var fakat ışıklandırması gayet iyi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı