500 TL'ye mikrofon önerisi

Aciliyetiniz yok ve bekleyebiliyor iseniz bu mikrofonu kendim de kullanıyorum kesinlikle öneririm.

Daha kaliteli ve bilindik marka isterseniz buna bakın. Bütçenizi bir miktar aşıyor ancak Türkiye'de ki fiyatından çok çok daha uyguna gelicek.

Son düzenleme:
Snopy'i pek önermem.
Sesten pek anlamam ama ses kalitesini baya beğendim neden önermiyorsunuz acaba ?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
(dakika 3.55)

Hocam alacağınız herhangi bir kulaklığın mikrofonu fazla fazla yeterli.

Siz o tür bir mikrofon alınca insanlar sizi daha fazla sevmeyecek. Paranızı Snopy gibi bir şeye çarçur etmeyin.

Ben tigdes X5imi masaüstü mikrofonu olarak kullanıyorum ta 1 metre ötemde duruyor bir de. Ona rağmen sesi çom güzel veriyor.

Hocam alacağınız herhangi bir kulaklığın mikrofonu fazla fazla yeterli.

Siz o tür bir mikrofon alınca insanlar sizi daha fazla sevmeyecek. Paranızı Snopy gibi bir şeye çarçur etmeyin.

Ben tigdes X5imi masaüstü mikrofonu olarak kullanıyorum ta 1 metre ötemde duruyor bir de. Ona rağmen sesi çom güzel veriyor.

İnsanların beni sevmesi için almıyorum mikrofonu :D headset olarak Corsair Void'im var ama kafamda taşımak istemiyorum bu tip kulaklıkları artık yeri geliyor 12 15 saat bilgisayar başında oluyorum onun için Sennheiser momentum aldım malum böyle kulaklıkların mikrofonu düzgün çalışmıyor ekstradan harici bir mikrofona ihtiyaç duyuyorum bu nedenle sesimi güzel aktarabilecek en iyi fiyat performans mikrofonu arıyorum :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı