500 TL'ye Minecraft alınır mı?

katyysf74

Hectopat
Daha fazla  
Minecraft şu anda 500TL. Elimde bu miktardan fazla para var. Sizce alınır mı? Minecraft çok seviyorum ve Hypixel vb sunucularda da oynamayı cok istiyordum. Bu heves arada bir gidip geliyor. Sizce alınır mı? 500TL verilir mi?

Minecraft şu anda 500TL. Elimde bu miktardan fazla para var. Sizce alınır mı? Minecraft çok seviyorum ve Hypixel vb sunucularda da oynamayı cok istiyordum. Bu heves arada bir gidip geliyor. Sizce alınır mı? 500TL verilir mi?

Oynayacağın oyuna verilir. Zaten sürekli güncelleme geldiği için ömrünün sonuna kadar oynayabileceğin bir oyun ama alacağın sürüm sadece Java ise 500 TL verme indirimi bekle Java+Bedrock'ın bir arada olduğu paketi satın al. Tahminimce ileride çoğu yeni özellik ilk olarak Bedrock'a eklenecek çünkü.

Kesinlikle Alınır.

Ben de almıştım indirimde fakat kaç aydır yüzüne bile bakmadım, sunucuya girmiyorsanız TL ile farkı yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Onun yerine 209 TL'ye Xbox Game Pass alıp Minecraft dahil 400'den fazla oyuna erişim sağlayabilirsiniz.

1 aylık için almam.

Alınmaz bence. O paraya iyi bir Steam sepeti oluşturulabilir.

Ben de almıştım indirimde fakat kaç aydır yüzüne bile bakmadım, sunucuya girmiyorsanız TL ile farkı yok.

Ben de bazen çok fazla oynuyorum çok hevesleniyorum ama bazen de hiç oynama isteği olmuyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı