Minecraft 1200 TL'ye alınır mı?

Minecraft Türkiye için mi zam aldı? Ben de dolar bazından 30 dolardı halen de 30 dolar.

Türkiye'de 650 TL'den 1200 TL oldu.

Sizin yerinizde olsam Xbox Game Pass alıp Minecraft edinirdim pek pahalı değil zaten aylık ideal fiyatlandırması şartlara göre. Sisteminiz iyi derecedeyse zaten oyun havuzu geniş Game Pass'ın dilediğiniz oyunu oynarsınız. İade seçeneği var zaten üyeliğin mesela 2 gün kullandınız iptal ettiğiniz zaman kullandığınız günlerin ücretini alır hesabına aktarır geri kalan parayı.

Aylık abonelikler bana göre çok da iyi bir seçenek değil bence. Oyun kiralıyormuş gibi hissediyorum. Ortalama üstü bir bilgisayara sahip olmadığımdan pek mantıklı gelmiyor.

250 TL civarı bir miktara almıştım ben o zamanın fiyatı kalsa kesinlikle alınırdı fakat tonlarca Minecraft korsan Launcher'ları var iken 1200 TL vermek pek mantıklı değil.

Hypixel falan oynarım derseniz alırsınız ama onun dışı dediğim gibi pek mantıklı gelmiyor.

Yine de sizin tercihiniz tabii ki bize sadece öneri söylemek düşer.

Minecraft'ın 650 TL olduğu zamanlarda, belki alabilirim diye düşünmüştüm. Ancak şimdi fiyatı iki katına çıkmış. Yaklaşık 6 yıldır korsan oynuyorum ve hem Bedrock sürümüne erişim sağlamak hem de diğer avantajlardan yararlanmak için orijinalini almayı düşünüyordum. Ama gerçekten, 1200 TL'ye değer mi?
Al 6 yıldır crackli oynuyormuşsun zaten

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı