500 TL'ye okey takımı önerisi

n11 den 600TL ve üzeri alışverişe 70TL kupon yükleniyor.

Bu ürünü 570TL'ye alabilirsiniz. En kötü ahşap takım, en iyi plastik takımdan kat kat iyidir. Plastik takımlarda oyun zevki çok kötü oluyor. Taş dizme sesi plastiklerde çok çirkin.

@babylon, açıkçası plastik okey takımı satın almaktansa bu daha cazip geldi, teşekkür ederim. Siz okey takımını ahşap mı kullanıyorsunuz?

@babylon, açıkçası plastik okey takımı satın almaktansa bu daha cazip geldi, teşekkür ederim. Siz okey takımını ahşap mı kullanıyorsunuz?
Plastik alma hatasını 1 kez yaptıktan sonra ahşap kavisli okey takımı aldım. Ömürlük ürün.

Anlıyorum, teşekkür ederim. Sizin bahsettiğiniz ürünü alacağım da plastikte ne gibi sorunlar yaşadınız? Belirtebilirseniz çok iyi olur, kafamda yer etsin diye soruyorum.

Anlıyorum, teşekkür ederim. Sizin bahsettiğiniz ürünü alacağım da plastikte ne gibi sorunlar yaşadınız? Belirtebilirseniz çok iyi olur, kafamda yer etsin diye soruyorum.
Kötü kokuyor, taş dizme sesi rahatsız ediyor. Hafif olduğu için kolay devrilebiliyor. Yere düşse çatlayabiliyor. Kalitesizse ekleme yerlerinden ayrılabiliyor. Kalitesiz işte. Tavla, okey gibi oyunlar ahşap eşlikçilerle keyfe kaimdir.

Anlıyorum, yardımınız için çok teşekkür ediyorum. Paraya kıyıp ömürlük almaya karar verdim. @babylon. Sürekli ve sürekli alacağıma tek sefer, kaliteli ürün alırım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı