Power Boost termal macun alınır mı?

Konudaki macun kötü fakat sizin önerdiğiniz de kötü. Kesinlikle önermem o macunu (Cooler Master.).

MX 4 2019 Edition öneririm.
CM Regular'ı kullanan çok arkadaşım oldu fakat kötü deneyimi olana pek rastlamadım, acaba sürüş tarzı ile ilgili olabilir mi? Ya da belki de olumsuzluklar olmuştur. O zaman Arctic MX4 olarak güncelleyelim. :)

Eğer aşırı derecede overclock ile içli dışlı değilseniz aşırı pahalı bir macuna gerek olduğunu düşünmüyorum 40-50TL bandındaki macunlar işinizi görücektir.

CM Regular'ı kullanan çok arkadaşım oldu fakat kötü deneyimi olana pek rastlamadım, acaba sürüş tarzı ile ilgili olabilir mi? Ya da belki de olumsuzluklar olmuştur. O zaman Arctic MX4 olarak güncelleyelim. :)
Macun kötü değil fakat fiyatı fazla. CM Regular, 5 (W/m-K) ısı iletkenliğine sahip. Regular ile aynı fiyatta olan MX 4 2019 Edition ise 8.5 (W/m-K) ısı iletkenliğine sahip. Ayrıca MX 4 2019 Edition, aynı fiyatta olmasının beraberinde daha fazla g..

Fanboylar doluşmuş yine. Atıp tutanları hiç biri Powerboost'un termal macununu kullanmamıştır kesin. İlk önce alırsın bu markayı bir de Arctic MX-4 alır kıyaslarsın kendi bilgisayarında sonra konuşursun. Bende iki marka da var, aralarında zerre fark yok. Bu konuyu araştırırken böyle bir kıyaslamaya da denk geldim. Kıyaslamayı yapan kişi Kryonaut'u da kıyaslamaya dahil etmiş. 1 derece farkla bilse olsa Powerboost'la daha iyi sonuç almış. Kullanıp yorum yapanlara lafım yok. Her konuda marka fanboyları zıplıyor bilgi arayanları yanlış yönlendiriyor. Alma çöp demekle olmaz kullandın mı, test ettin mi, kıyasladın mı önerdiğin markayla...

Technopat Haberler

Geri
Yukarı