500 TL'ye PSU'lu kasa mı, klavye mi alınmalı?

cptkucuk

Hectopat
500 TL'ye sahibim ve kara cuma indirimlerinde biraz daha para ekleyip Sapphire RX570 Pulse ekran kartı almayı düşünüyordum ancak PSU'mun yetersiz oldugunu gördüm. Ekran kartı üstüne yeni bir PSU parası da ekleyince elimdeki para buna yetmiyor. Ayrıca klavyem de eski. Bu yüzden ekran kartını biraz ertelemeye karar verdim. Bunlara bakarak sizce 500 TL'ye bir PSU'lu Gaming kasa alsam mı daha iyi olur yoksa 300-400 TL'ye bir Gaming klavye mi almalıyım?

500 TL'ye sahibim ve kara cuma indirimlerinde biraz daha para ekleyip Sapphire RX570 Pulse ekran kartı almayı düşünüyordum ancak PSU'mun yetersiz oldugunu gördüm. Ekran kartı üstüne yeni bir PSU parası da ekleyince elimdeki para buna yetmiyor. Ayrıca klavyem de eski. Bu yüzden ekran kartını biraz ertelemeye karar verdim. Bunlara bakarak sizce 500 TL'ye bir PSU'lu Gaming kasa alsam mı daha iyi olur yoksa 300-400 TL'ye bir Gaming klavye mi almalıyım?
Hocam ekran kartınız nedir ve PSU' nuzun markası modeli ve kaç w' tur hocam?

Tavsiyeleriniz için çok teşekkürler. Psu fiyatlarına baktım ve kasa almamaya karar verdim. 266 TL ye cooler master 600w PSU buldum. Kalan para ile de g213 almayı düşünüyorum. Sizce mantıklımıdır

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı