umut palabıyık
Hectopat
Daha fazla
Merhaba. Ortalama on gündür alacağım bilgisayar hakkında fikir sahibi olmak için başlıklar açıp durdum ve çok teşekkür ederim, çok yardımcı oldunuz. Yarın inşallah QP Gaming XT sistemini almaya gidiyorum. Linkte göreceğiniz üzere sistem 8.739 TL ama benim bütçem 9.200 TL. Bu ortalama 500 TL'yi sizce nasıl değerlendirebilirim? Ben üç şık arasında kaldım;
1) RAM'leri Corsair Vengeance RGB Pro ile değiştirebilirim ve üstüne 1 TB HDD eklerim.
2) Anladıgım kadarıyla anakartta 2 RAM slotu var ve bundan 2-3 sonra 16 GB RAM yetmezse ve ekleme yapmam gerekirse 4 RAM slotlu anakarta ihtiyacım olur diye düşünüyorum. O yüzden anakartı MSI B450 Tomahawk Max ile değiştirebilirim.
3) En son seçenek sadece gidip sıvı soğutma kısmından soğutmayı ekleyebilirim.
Siz olsanız hangisini yapardınız? Ya da daha farklı neler yapılabilir yardımcı olursanız sevinirim. Tekrardan iyi günler iyi forumlar.
1) RAM'leri Corsair Vengeance RGB Pro ile değiştirebilirim ve üstüne 1 TB HDD eklerim.
2) Anladıgım kadarıyla anakartta 2 RAM slotu var ve bundan 2-3 sonra 16 GB RAM yetmezse ve ekleme yapmam gerekirse 4 RAM slotlu anakarta ihtiyacım olur diye düşünüyorum. O yüzden anakartı MSI B450 Tomahawk Max ile değiştirebilirim.
3) En son seçenek sadece gidip sıvı soğutma kısmından soğutmayı ekleyebilirim.
Siz olsanız hangisini yapardınız? Ya da daha farklı neler yapılabilir yardımcı olursanız sevinirim. Tekrardan iyi günler iyi forumlar.
Son düzenleyen: Moderatör: