500 TL'ye router önerisi

D0HA

Hectopat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Monster ABRA A5 V15.8
Öncelikle merhaba. Şu internet sorunu başıma bela olmaya başladı artık dayanamıyorum. Dublex bir evde yaşıyorum ve modem alt katta odama tam çekmiyor. Fakat yanımdaki odalara çekiyor. Bu yüzden Max 500 TL olacak router vb. bir şey alırsam yanımdaki odalara takacağım. Bağlantı konusunda bir derdim yok fakat ne alacağım konusunda var. Çok tereddütte kaldım yardım ederseniz mutlu olurum.

Öncelikle merhaba. Şu internet sorunu başıma bela olmaya başladı artık dayanamıyorum. Dublex bir evde yaşıyorum ve modem alt katta odama tam çekmiyor. Fakat yanımdaki odalara çekiyor. Bu yüzden Max 500 TL olacak router vb. bir şey alırsam yanımdaki odalara takacağım. Bağlantı konusunda bir derdim yok fakat ne alacağım konusunda var. Çok tereddütte kaldım yardım ederseniz mutlu olurum.

Keenetic Air AC1200 4x5dBi, Cloud, Mobil Uygulama VPN, KeenDNS, WPA3, Ebeveyn Kontrolü, Adguard, 5xFE Fiber Mesh WiFi Premium Router/Extender/Access Point/Client KN-1610-01TR : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Bunu alırsan biraz daha yüksek performans almış olursun .

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı