5000 ₺ 2. el laptop önerisi

• Konuyu başlatan Teedy
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 973

Teedy

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, besyo okuyorum. Online eğitim ve birkaç program kullanıyorum bana 2. el 5000 TL'ye kadar 2.el laptop önerebilir misiniz? 0'da olabilir F/P.

Bir tane buldum önerir misiniz? ( BU )

Son düzenleyen: Moderatör:
Laptop olmak zorunlu mu?

Microsoft Office 365 kullanabiliyorsam sorun olmaz çünkü bazen Office programları lazım oluyor ondan laptop düşündüm başka bir fikriniz var ise söyleyebilir misiniz?
O çöpü almayın, bu fiyata rakipsiz.
Acer Swift SF314-42 AMD Ryzen 3 4300U 8GB 128GB SSD Linux Fiyatı (hepsiburada.com)

Bu arada Air 4 ya da 8.nesil bir iPad+ apple pencıl ve klavye de alabilirsiniz.
iPad Air 4 üzerinden Microsoft Office 365 kullanabiliyorsam sorun olmaz çünkü hiç tabletler ile işim olmadı bu zaman kadar.
Bende var bu laptoptan; önermiyorum ama siz bilirsiniz.

Hocam öneriniz için teşekkür ediyorum eliyorum o zaman bu laptopu.
Merhaba arkadaşlar, besyo okuyorum. Online eğitim ve birkaç program kullanıyorum bana 2. el 5000 TL'ye kadar 2.el laptop önerebilir misiniz? 0'da olabilir F/P.

Bir tane buldum önerir misiniz?

Bir tane buldum önerir misiniz? ( BU )

Arkadaşlar laptop olmak zorunda iPad Air 4'e baktım fakat kullanışlı bulamadım 0 ya da 2.el fark etmez.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı