Adem Yıldız_
Megapat
Sevdigim kizdan daha guzelmis.
Lütfen bir bilgisayarla kizi bir tutmayın.
Yani bu kadar da düşmeyin.
Bir kız size RDR2 oynama imkanı sunamaz.
Bu resmen bilgisayara hakaret.
Full AMD sistem istediğiniz için bu sistemi önerdim.DA-SISTEM4/AMD Ryzen 3 3100/SAPPHIRE RX 5500 XT PULSE SF 4GB/16GB DDR4/500GB NVMe SSD/Gaming Bilgisayar | ITOPYA
DA-SISTEM4/AMD Ryzen 3 3100/SAPPHIRE RX 5500 XT PULSE SF 4GB/16GB DDR4/500GB NVMe SSD/Gaming Bilgisayar En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile DA-SISTEM4 ITOPYA'da.www.itopya.com
(Hem işlemcisi hem de ekran kartı AMD markadır bütçenize göre en f/p ürünü bulmaya çalıştım.)
Not: Sistemde bulunan işlemci MPK yani kutusuz ve fansız bu yüzden ayrı bir işlemci soğutucusu alınabilir.
Güncelleme 1: Hocam elinizi çabuk tutmalısınız sistem bir günde 100 TL pahalanmış.DA-SISTEM4/AMD Ryzen 3 3100/SAPPHIRE RX 5500 XT PULSE SF 4GB/16GB DDR4/500GB NVMe SSD/Gaming Bilgisayar | ITOPYA
DA-SISTEM4/AMD Ryzen 3 3100/SAPPHIRE RX 5500 XT PULSE SF 4GB/16GB DDR4/500GB NVMe SSD/Gaming Bilgisayar En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile DA-SISTEM4 ITOPYA'da.www.itopya.com
(Hem işlemcisi hem de ekran kartı AMD markadır bütçenize göre en f/p ürünü bulmaya çalıştım.)
Not: Sistemde bulunan işlemci MPK yani kutusuz ve fansız bu yüzden ayrı bir işlemci soğutucusu alınabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.