5000-5500 TL Arası Sistem Önerisi

SilverDawn

Hectopat
Katılım
23 Ağustos 2016
Mesajlar
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi 5000-5500 TL civarı bir sistem toplamak istiyorum. Her şey dahil olacak, şu an elimde hiç parça yok. Genelde render (3d modelleme) için kullanmayı düşünüyorum. Arada da oyun oynarım.
Kafamda şuan 6700k ve Rx 480 var. Overclock hiç yapmadım ama bu sistemde yapmayı planlıyorum. Alışveriş sitesi dahil bütün önerilere açığım. Şimdiden teşekkürler.

Konu günceldir.
 
GTX 1070 ile bile bir sistem toplanabilir. Herşey dahil derken monitör var galiba. Ama klavye-mouse da mı dahil?
 
Elimde şuan hiçbir şey yok. Yani monitör ve klavye de yeni alınacak. Çok oyun hastası biri olmadığım için 23'' civarı normal bir monitör işimi görür sanırım.
 
Kardeş 200 lira gibi bir paraya da zevkine göre klavye-mouse-kulaklık alabilirsin. Bence güzel bir sistem. Arkadaşların yorumunu da bekliyorum. Darboğaz olur mu?

Böyle bir bütçeye daha iyi bir anakart olmalı.
 

Dosya Ekleri

  • technopat.jpg
    55,5 KB · Görüntüleme: 122
Kardeş 200 lira gibi bir paraya da zevkine göre klavye-mouse-kulaklık alabilirsin. Bence güzel bir sistem. Arkadaşların yorumunu da bekliyorum. Darboğaz olur mu?


Böyle bir bütçeye daha iyi bir anakart olmalı.
Dediğin sisteme baktım ama arkadaş render v.s ile uğraşacağım diye belirtmiş. i5 6500 burada yetersiz kalabilir hocam. Anakart tercihi kendisine kalmış. İyi bir anakart eklenirse 5500 TL civarına denk gelecek bütçesi. Bütçesini 150-200 TL arttırabilirse daha iyi olur tabi.
 
Haklısınız hocam.

Şu sistem hocam atmıştım görmediniz galiba.
 

Dosya Ekleri

  • technopat.jpg
    55,5 KB · Görüntüleme: 116
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…