5000-5500 TL ile Intel + NVIDIA sistem önerisi

Bütçe
5000-5500 TL
Merhaba, konuyu tekrardan aktif ediyorum ama sistem konusunda hala kararsızım. RTX3000 serisinin 2000 serisi fiyatlarına yansımasını beklememe değer mi kararsızım. Mevcut kullandığım emektarımı almak için yarın biri geliyor. 6000-6500 TL'ye yeni bir kasa toplamak istiyorum. İşlemci için aklımdan geçen i5 10400F. Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.

Merhaba, konuyu tekrardan aktif ediyorum ama sistem konusunda hala kararsızım. RTX3000 serisinin 2000 serisi fiyatlarına yansımasını beklememe değer mi kararsızım. Mevcut kullandığım emektarımı almak için yarın biri geliyor. 6000-6500 TL'ye yeni bir kasa toplamak istiyorum. İşlemci için aklımdan geçen i5 10400F. Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.
Hocam 2000 serisi düşse bile dolar artıyor. Fiyatlarda bence çok değişiklik olmaz.

Peki i5 10400F ve MSI GTX 1660 Super Gaming X'li bir sistemi 6K civarında toplayabilir miyim?

Yukarıda paylaştığım sisteme kasa, güç kaynağı ve M.2 SSD konusunda destek lütfen :) ben çok kararsız kaldım. 6.25K üst limit.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı