5000-5500 TL monitör dahil sistem toplama

Bütçe
5000-5500

muhtar abi

Centipat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Anakart: Gigabyte B450M S2H AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
RAM: Corsair Vengeance 3000MHz DDR4 CMK8GX4M1D3000C16 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe ucuz sistem toplanırsa X2
Kasa: Aerocool Ore Saturn AE-ORS RGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
İşlemci: AMD Ryzen 5 2600 Altı Çekirdek 3.40 GHz Kutulu İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Monitör: Acer QG221QBII 21.5" 1ms Full HD Freesync LED Monitör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe hiç emin değilim kesinlikle değişebilir
Diğerleri hakkında bir fikrim yok ekran kartı NVIDIA almak istiyorum (zorunlu değil) ama G-Sync monitörler çok pahalı alamam. Güç kaynağından da gram anlamıyorum vallahi, ne diyeyim.
Tek tek toplayabilirim, eskisi gibi değil o yüzden yeni konu açtım.
Yahu biri cevap versin.
hadi ama
spam sayılmıyor değil mi bu
@Motionlessın white @277662 @kino @f3turan @Clarence Morrow @Umut 77 @Bulut2024 @Caner Uncu eğer konu ilgi görse bunu yapmazdım forumdaki en tarafsız, saygılı şekilde eleştiri yapan siz geldiniz aklıma daha vardır da aklıma gelmiyor.
Anakart: Gigabyte B450M S2H AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
RAM: Corsair Vengeance 3000MHz DDR4 CMK8GX4M1D3000C16 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe ucuz sistem toplanırsa X2
Kasa: Aerocool Ore Saturn AE-ORS RGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
İşlemci: AMD Ryzen 5 2600 Altı Çekirdek 3.40 GHz Kutulu İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Monitör: Acer QG221QBII 21.5" 1ms Full HD Freesync LED Monitör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe hiç emin değilim kesinlikle değişebilir
Diğerleri hakkında bir fikrim yok ekran kartı NVIDIA almak istiyorum (zorunlu değil) ama G-Sync monitörler çok pahalı alamam. Güç kaynağından da gram anlamıyorum vallahi, ne diyeyim.
Tek tek toplayabilirim, eskisi gibi değil o yüzden yeni konu açtım.
Yahu biri cevap versin.
hadi ama
spam sayılmıyor değil mi bu
@Motionlessın white @277662 @kino @f3turan @Clarence Morrow @Umut 77 @Bulut2024 @Caner Uncu eğer konu ilgi görse bunu yapmazdım forumdaki en tarafsız, saygılı şekilde eleştiri yapan siz geldiniz aklıma daha vardır da aklıma gelmiyor.
@Motionless IN White pardon yanlış yazmışım.

Son düzenleme:
Güzel sistem olmuş. Ben alternatif olsun diye sizin için şöyle bir sistem daha topladım ;

( 2 adet RAM )

5436.34 TL
Ben ekran kartını 1650 Super seçtim. Şimdilik işinizi gayet iyi görür. İleride elinize tekrar para geçtiğinde daha iyisini alırsınız.

forumdaki en tarafsız, saygılı şekilde eleştiri yapan siz geldiniz aklıma
Çok teşekkür ediyorum. Yine de ben kendimi pek seven birisi değilim.

@Motionless IN White @Clarence Morrow @Umut 77 @Caner Uncu arkadaşın konusu arada kaynayıp gitmiş. Yardımcı olalım. :)

Güzel sistem olmuş. Ben alternatif olsun diye sizin için şöyle bir sistem daha topladım ;

( 2 adet )

Ben ekran kartını 1650 Super seçtim. Şimdilik işinizi gayet iyi görür. İleride elinize tekrar para geçtiğinde daha iyisini alırsınız.

@Motionless IN White @Clarence Morrow @Umut 77 @Caner Uncu arkadaşın konusu arada kaynayıp gitmiş. Yardımcı olalım. :)
Yardımcı olmaya gerek yok bence, topladığınız sistem gayet güzel :)
Tek önerebileceğim şey RAM'in 16 olması.

Pardon, 2 adet yazısı gözümden kaçmış 🤣
Muhteşem oldu şimdi.

Güzel sistem olmuş. Ben alternatif olsun diye sizin için şöyle bir sistem daha topladım;

( 2 adet RAM )

5436.34 TL
Ben ekran kartını 1650 Super seçtim. Şimdilik işinizi gayet iyi görür. İleri de elinize tekrar para geçtiğinde daha iyisini alırsınız.

Gayet güzel bir sistem olmuş bu bütçede daha iyi bir sistem toplanamaz kesinlikle bu sistemi alın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

benim için çoklu çekirdek önemli hoi4 için ama cidden sanki nasıl bir ekran kartım var da aralarındaki fps farkını göreceğim işlemcilerin monitör yüzünden maksimum 75 fps alacağım.
Konuya sürekli ''cevap verin'', ''hadi ama'' gibi şeyler yazmak yerine ''Öne Çıkar'' butonunu kullanın.
Bilmiyordum.

22MK 400H da Display Port yok G-Sync özelliğini kullanamam ama daha iyisi toplanamaz zaten o yüzden eleştirmeyeceğim (yani 16 GB RAM'le daha iyisi toplanamaz)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı