5000-5500 TL monitör dahil sistem toplama

Bütçe
5000-5500
22MK 400H da Display Port yok G-Sync özelliğini kullanamam ama daha iyisi toplanamaz zaten o yüzden eleştirmeyeceğim (yani 16 GB RAM'le daha iyisi toplanamaz)

Iyi monitör için de sistemden çok kısmak gerekecek zaten bu bütçede G-Sync'li monitör olmaz ama FreeSync üzerinden DP portu olan bir monitör ile açilabilir.

Ya ben kararımı verdim RX 5500 alacağım monitörü de 21.5 ACER NITRO QG221Qbii FHD VA LED FreeSync 1MS 75HZ 250Nits (VGA, 2xHDMI) VESA Siyah Çerçeve Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor alacaktım ancak her şey aynıymış 22MK 400 h ile bir de siz de inceleyin belki benim gözümden kaçmıştır kasayı ore saturn alacağım PSU'da High Power 500W 80+ ECO Bronze Kırmızı Fanlı Aktif PFC Güç Kaynağı (HPE-500BR-A12S) | Teknobiyotik ama gerçekten bu kadar ucuz monitör almaya gönlüm el vermiyor lütfen inceleyin onun dışında SSD WD Green düşünceleriniz nelerdir?
RAM 8 GB kalabilir ilk yıl çok ihtiyacım olmaz muhtemelen.
Monitörler arasında bir de dispolay port farkı varmış ama sanırım kullanmayacağım HDMI'da işimi görebilir.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı