5000 - 5500 TL PC Toplama

DesertWolf2001

Hectopat
Merhaba arkadaşlar sistem toplamayı hiç bilmiyorum. 5500 TL bütçem var. Monitör dahil bir sistem toplayacağım. Sadece oyun, film ve dizi izlemek için bir sistem olacak. Şimdiden yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler.

Anakarttan kısıp kasayı daha kaliteli alabilirsiniz. Fakat bu da sizi idare eder :)

Dosya Ekleri

• asdasdasdas.png
    asdasdasdas.png
    18,6 KB · Görüntüleme: 140
5300 TL Monitör Dahil.png

SSD yükseltilebilir. Tavsiye edebileceğim sistem bu.

O bütçeye 1060 düşük kalmaz mı ? Tamam monitör 2k değil bu yüzden 1060 eklediniz fakat böyle bir neden için de ekran kartı düşürülmez diye düşünüyorum.

Monitör dahil olmasa emin ol 5000 TL'ye GTX 1070 önerirdim. Fakat şunu söylemek gerekiyor. Empati kurarak konuşuyorum. 5500 TL bütçem olsa, ilk başta düşüneceğim şey "Ekran kartı yüksek olmalı mutlaka diğerlerini düşürebildiğim kadar düşürebilmeliyim." gibi bir düşünce olmaz. Sistemdeki donanımları ne kadar dengeli tutarsak o kadar çok performans alırız. :)

Monitör dahil olmasa emin ol 5000 TL'ye GTX 1070 önerirdim. Fakat şunu söylemek gerekiyor. Empati kurarak konuşuyorum. 5500 TL bütçem olsa, ilk başta düşüneceğim şey "Ekran kartı yüksek olmalı mutlaka diğerlerini düşürebildiğim kadar düşürebilmeliyim." gibi bir düşünce olmaz. Sistemdeki donanımları ne kadar dengeli tutarsak o kadar çok performans alırız. :)
5500 Tl gibi bir fiyat verdikten sonra sırf monitör önerilen çözünürlükte değil diye daha düşük performanslı bir kart almak bana mantıklı gelmiyor. 2K monitörler 2000Tl civarında monitöre bu kadar para verebilecek durumu olan biri gider 1080 alır.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı