5000-5500 TL Toplama PC

Sqon

Centipat
Katılım
2 Ağustos 2019
Mesajlar
2
Merhabalar,

Normalde piyasadan toplandığı zaman 5000-5500 TL gibi bir fiyat çıkan sistemi 4567 TL gibi bir fiyata topladım sizce bu sistem parçaları arasında uyumsuzluk olur mu? Görüş ve önerilerinizi alabilir miyim.
Elimde M.2 SSD bulunduğu için eklemedim.

odkq2b.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem güzel olmuş fakat AMD yeni çıkardığı işlemcilerde 3200MHz RAM kullanmamızı tavsiye ediyor. Onun için bu RAM'den 2 tane al, birde Ekran Kartının soğutması bir tık daha iyi olanını alırsanız mükemmel olur.

 
Kasayı değiştirin, hava sirkülasyonu çok kötü. Ön fanlar hava almıyor, bunu alın: CORSAIR CARBIDE SERİSİ SPEC-DELTA 80PLUS 550W RGB FANLI MidT ATX SİYAH KASA - Vatan Bilgisayar
Anakartı da alabilirsen bunu al, alamazsan sorun değil koyduğun anakart da gayet iyi: Asus Tuf B450-Plus Gaming Anakart - Vatan Bilgisayar
COOLER MASTER MasterBox K500L 600W 80+ Kırmızı Led Fan USB 3.0 Mid Tower Kasa | ITOPYA sistemi bu kasa ile değiştirsem bir bilginiz varmı bu kasa hakkında ?
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı