5000-5500 TL sistem önerisi

Ya arkadaşım, güzel kardeşim anlamıyor musun? QP'nin seçeneklerde 2060 olmayabilir ama fiyatı falan fazla değil. Senin attığın sistemde de aynı değişiklikleri yapınca QP ile aşağı yukarı aynı paraya geliyor, neden anlamak istemiyorsun? Sistem pahalı falan değil. Kullanılan bileşenlere göre normal. Gram hesaplamadan direkt atlıyorsunuz, git bi' aynı bileşenleri koy hesapla sonra gel burada karşı çık. 2DK araştırdım bunu buldum diyorsun da 1 saat araştırma sonucu gelip de bana burada dandik kasalı, PSU'lu ya da sorunlu bileşenli PC'ler sunma.
Hadi ya neyi kalitesizmiş benim attığım kasadaki bileşenlerin iki gün sonra konu açıp tükürdüğünü yalarsın aa çok ucuz aa çok kaliteli herife diyorum Corsair markasının kasasıyla değiştir kalitesiz diyor ama iki gün önce millete tavsiye ediyordu adam GTX 1660 Super yerine 300 lira daha ekleyip RTX 2060 alsın millete laf atmadan önce yazdıklarımı sindir sanki ben PowerBoostun dandik kasasıyla Corsairin kasasıyla karşılaştırıyorumda burada konuşuyorum.
Bide 1 saat araştırma sonucu diyor ya herife bak sonra kaba kaba konuşmaktan ceza alacağım sanki gelmiş başıma kara melek gibi çökmüş benim 2 dakikalık araştırmamı izlemiş senin attığın sistemdeki kasa çok hoşta orta okulun popüler kızı gibi oraya AMD Ryzen yazmışlar 500 liralık kasaya utanmadan tek fan takmışlar ama tavsiye edilmeli neden çünkü 'EMASAY' ve evet Corsair Delta Spec RGB ve Güç kaynağına dandik demenize hala şaşırıyorum.

Son düzenleme:
Corsair kalitesiz diyen mi oldu sana? Bu kadar okumada sıkıntın olduğunu bilsem hiç tartışmaya girmezdim, iyi günler. Birçok önerdiğim sistemde Corsair Spec Delta kullanırım. 2 DK'de bunu buldum dedin ya, 2 saat araştırma sonucu gelip bana en ucuzunu bulup da içerisinde salak saçma markalar olmasına rağmen sunma diyorum.

Yukarıda yazdığım sisteme sahibim ve yük altında Ekran Kartı 65, İşlemci 55-60 dereceyi geçmedi henüz. Ranker markalı bir kasaya sahibim ve gayette yeterli kasa içi hava sirkülasyonuna sahip. Ön tarafı cam değil delikli bir yapıya sahip. Bu arada parçaları teker teker topla demişsin, zaten hazır bilgisayarların olayı bu. Teker teker toplarsan fiyatın fazla çıkması gayet normal.

Edit: Bilgisayarı sinerji üzerinden 4800 TL ye satın aldım ve şu an a kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım.
Kardeşim hiç bir şey bildiğin yok lütfen böyle işlerle uğraşma sen.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı