5000-5500 TL sistem tavsiyesi

Bu fiyata en mantıklı, kronik parça sorunu olmayan ve fiyatına göre en iyi ekran kartına sahip sistem budur:

İlerleyen dönemde (1-2 ay sonra) aynı RAM'den tavkiye yapar güle güle kullanırsın. Ekran kartı 80 dereceleri görürse de burada konu açarsın, U. V yardımcı oluruz. Kesinlikle öneririm. Hatta alabiliyorsan kasada gelen egzoz fanı kullanmak yerine aşağıya attığım fanı sipariş et. İçeride oluşan sıcak hava hızlı tahliye olursa sıcaklık sorunun en aza iner.

Fan:

Şimdiden hayırlı olsun.

Tamam sistemi alabilirsiniz PSU C4 ise bu arkadaşa yazın o size yardım eder :D

@Semihfuat32 işlemci yetersiz kalmaz. O ekran kartı için gayet yeterli dostum.

@EnderTR52 kasa ve güç kaynağı Performax'a ait. Gaming.gen.tr'nin paylaştığı kasaların yarısında kullandığı PSU ve kasa markası. Tatmin eder mi, eder. Süper mi dersen elbette süper değil. Elinde kalacak bir parça yok sistem öyle diyebilirim.

Ekran kartı için yeterli ama kullanacağı program için yetersiz kalabilir. Aslında 2600X alsa daha iyi olurdu.

@EnderTR52 Burada yaklaşık 2 haftadır sistem önerilerinde Gaming.gen.tr sitesinden sistemler görüyorum. Yarısında da Performax markasına ait kasa ve OASIS güç kaynağı yer alıyor. Bu sistemler F/P olarak öneriliyor ve kimseden şu ana kadar şikayet görmedim. Merak etmeyin, bir sıkıntı yaşarsa muhatap bulabilir. :)

Dilerse ilerleyen zamanda T6 Ultra işlemci alarak O.C yapabilir. O.C ile %10'a varan performans artışı söz konusu. Tabi ki R5 2600X alması daha iyi fakat şu an hiçbir sistemde her parçayı kaliteli ve uyumlu koymamışlar. Bir yerlerden kırpalım derken göz çıkaran sistemler var. Bu sistemin gözle görülür tek eksiği benim gözümde 2X8GB RAM olmaması. Oyun için bu fiyata daha iyisini şu an için göremedim. Son karar yine arkadaşın. Dediği işlemlerin çoğunu yapabilir bu arada. Yalnızca R5 2600X kadar performans alamaz.

Performax ı kimse önermiyor bir sürü konu var bu marka ile ilgili.
@EnderTR52 Burada yaklaşık 2 haftadır sistem önerilerinde Gaming.gen.tr sitesinden sistemler görüyorum. Yarısında da Performax markasına ait kasa ve OASIS güç kaynağı yer alıyor. Bu sistemler F/P olarak öneriliyor ve kimseden şu ana kadar şikayet görmedim. Merak etmeyin, bir sıkıntı yaşarsa muhatap bulabilir. :)

Ben Gaming gen TR sitesini seviyorum ama kasa seçimine dikkat ederek öneriyorum ve özellikle PSU'ya.

1613084502275.png

Dostlar 5000-5500 TL arası bilgisayar almayı düşünüyorum, daha önce hiç bilgisayar toplamadım o yüzden hazır bir sistem istiyorum genellikle Photoshop cc, cinema4D, Blender gibi programlar kullanacağım ara sırada LoL vs. atmak için kullanacağım mümkünse 16 GB RAM'li bir sistem istiyorum.
Şimdiden teşekkür ederim.
senin yaş kaç

@EnderTR52 Dostum bu konuşmadan haklı çıkmayı beklemiyorsun değil mi? Arkadaş sistemi alır. Bir ay, iki ay kullanır ve içine sinmezse kasayla gelen güç kaynağını 200-250TL gibi cüzi fiyatlara satıp üstüne bir o kadar koyup Pylon 550W'a geçer. Senin attığın sistemi alırsa bu piyasada ekran kartını nasıl değiştirecek? 1650Super'in gücü nerede 1660Super'in gücü nerede? Üstelik gönderdiğin sistemde A320 anakart kullanılmış ve işlemcinin önünü kapıyor O.C konusunda. Gönderdiğin kasanın hava almamasıyla ünlü olması da cabası. Gerçekten özenle ve seçerek göndermişsin sistemi. Lütfen daha fazla uzatma.

@EnderTR52 Dostum bu konuşmadan haklı çıkmayı beklemiyorsun değil mi? Arkadaş sistemi alır. Bir ay, iki ay kullanır ve içine sinmezse kasayla gelen güç kaynağını 200-250TL gibi cüzi fiyatlara satıp üstüne bir o kadar koyup Pylon 550W'a geçer. Senin attığın sistemi alırsa bu piyasada ekran kartını nasıl değiştirecek? 1650 Super'in gücü nerede 1660 Super'in gücü nerede? Üstelik gönderdiğin sistemde A320 anakart kullanılmış ve işlemcinin önünü kapıyor O.C konusunda. Gerçekten özenle ve seçerek göndermişsin sistemi. Lütfen daha fazla uzatma.

Peki dostum senin dediğin gibi olsun ben hala sözümün arkasındayım yeni çıkmış markalara kendini kanıtlamadan kimseye önermem önermeyeceğim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı