5000-5500 TL Sistem Toplama

@xafatsum RX 590 pek alınası bir kart değil. Ekstra güç ve 5-6 FPS farkı var. Ancak arada 300 TL fark var. Ne kadar gider derseniz RX 580, ne kadar grafik delisi iseniz ona bağlı bu durum. Yalnız RAM'leri 16 GB yapmaya çalışın oyunlara 8 GB RAM yetmemeye başlayacak.
Monitor aldıktan sonra ilk yapacağım şey o olacak zaten ayrıca bütçeyi biraz olsun rahatlatmak için 1500x alsam nasıl olur

Monitor aldıktan sonra ilk yapacağım şey o olacak zaten ayrıca bütçeyi biraz olsun rahatlatmak için 1500x alsam nasıl olur
Ben kendime 5400₺ dolaylarına sistem bakıyorum bunu topladım kendi aralık sonu gibi toplayacağım.
Screenshot_2018-12-01-16-58-04-465_com.android.chrome.jpeg

@SinanUcar Şöyle olabilir: (İleride SSD almayı unutmayın.)
Eki Görüntüle 348168
Çok içime sinmedi bu. Hem ben mATX istemiyorum bir de Kingston HyperX 3200 MHZ CL18 Ram daha iyi değil mi? Bir de verdiğiniz kasanın önü kapalı hava akışı nasıl olur ki? Bir de o ekran kartı RX 580 Nitro+'dan daha kötü bir ekran kartı değil mi?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı