emir t Centipat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 160 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2021 #11 Ssd yi boşver alma ben almazdım ama ben ssd yi gereksiz görüyom kişiden kişiye deişir.
K kqqk13 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Şubat 2020 Mesajlar 3.605 Çözümler 14 5 Şubat 2021 #12 emir t dedi: SSD'yi boşver alma. Genişletmek için tıkla... Hocam ne diyorsunuz acaba? Hangi yılda olduğumuzu biliyor musunuz? Tyrnora dedi: Güç kaynağını daha kaliteli seçeceğim zaten ancak onun dışında sistem nasıl peki? Genişletmek için tıkla... Hala kötü. Aynı fiyata GTX 1660 Super almak varken neden GTX 1650 alıyorsunuz? Arada dağlar kadar fark var. Neredeyse iki katı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
emir t dedi: SSD'yi boşver alma. Genişletmek için tıkla... Hocam ne diyorsunuz acaba? Hangi yılda olduğumuzu biliyor musunuz? Tyrnora dedi: Güç kaynağını daha kaliteli seçeceğim zaten ancak onun dışında sistem nasıl peki? Genişletmek için tıkla... Hala kötü. Aynı fiyata GTX 1660 Super almak varken neden GTX 1650 alıyorsunuz? Arada dağlar kadar fark var. Neredeyse iki katı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Tyrnora Hectopat Katılım 27 Ağustos 2015 Mesajlar 114 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Restoratör 5 Şubat 2021 #13 emir t dedi: Ssd yi boşver alma ben almazdım ama ben ssd yi gereksiz görüyom kişiden kişiye deişir. Genişletmek için tıkla... SSD'i ve harddiski zaten bilgisayarımdan aktaracağım, yeterli olur bir süre için Ama SSD şart artık
emir t dedi: Ssd yi boşver alma ben almazdım ama ben ssd yi gereksiz görüyom kişiden kişiye deişir. Genişletmek için tıkla... SSD'i ve harddiski zaten bilgisayarımdan aktaracağım, yeterli olur bir süre için Ama SSD şart artık
emir t Centipat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 160 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2021 #14 Hyr bütcen yetiyosa demek istedim ben olsam almam yukarıyı pek okumadım.
Tyrnora Hectopat Katılım 27 Ağustos 2015 Mesajlar 114 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Restoratör 5 Şubat 2021 #15 kqqk13 dedi: Hocam ne diyorsunuz acaba? Hangi yılda olduğumuzu biliyor musunuz? Hala kötü. Aynı fiyata GTX 1660 Super almak varken neden GTX 1650 alıyorsunuz? Arada dağlar kadar fark var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... 1660 bulamıyorum
kqqk13 dedi: Hocam ne diyorsunuz acaba? Hangi yılda olduğumuzu biliyor musunuz? Hala kötü. Aynı fiyata GTX 1660 Super almak varken neden GTX 1650 alıyorsunuz? Arada dağlar kadar fark var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... 1660 bulamıyorum
emir t Centipat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 160 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2021 #16 En son baktığımda 1660 kıtlığı vardı gaming x i 5999 tl ye satıyolardı
K kqqk13 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Şubat 2020 Mesajlar 3.605 Çözümler 14 5 Şubat 2021 #17 Tyrnora dedi: 1660 bulamıyorum. Genişletmek için tıkla... Önerdiğim sisteme baktınız mı? İ5 10400F R5'ten daha iyi performans veriyor. Önerdiğim anakartta M2 SSD yeri var. Fotoğrafta gösterdiğim özelleştirmeleri yapmalısınız. Pollux 3T-10 - Game Garaj Intel işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 3T-10 masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da www.gamegaraj.com
Tyrnora dedi: 1660 bulamıyorum. Genişletmek için tıkla... Önerdiğim sisteme baktınız mı? İ5 10400F R5'ten daha iyi performans veriyor. Önerdiğim anakartta M2 SSD yeri var. Fotoğrafta gösterdiğim özelleştirmeleri yapmalısınız. Pollux 3T-10 - Game Garaj Intel işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 3T-10 masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da www.gamegaraj.com
emir t Centipat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 160 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2021 #18 Hayatımda gördüğüm tek iyi intel işlemci bu r5 2600x ten iyi ve aynı fiyat.
K kqqk13 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Şubat 2020 Mesajlar 3.605 Çözümler 14 5 Şubat 2021 #19 emir t dedi: Hayatımda gördüğüm tek iyi İntel işlemci. Genişletmek için tıkla... Hocam siz 10. nesil işlemcileri görmediniz mi? İ3 10100F ve İ5 10400F sınıfında lider.
emir t dedi: Hayatımda gördüğüm tek iyi İntel işlemci. Genişletmek için tıkla... Hocam siz 10. nesil işlemcileri görmediniz mi? İ3 10100F ve İ5 10400F sınıfında lider.
emir t Centipat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 160 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2021 #20 Başta dedim ya, Intel bilmiyorum ben AMD biliyorum. Intel tarzım değil.