Bütçe
5000 TL - 5600 TL
Adam oyun için istememiş sistemi AutoCad vb. uygulamalar için istemiş. O işlemci üzer.
Çokça oyun oynadığımı belli ettim Ayrıca programlar konusunda ise ileri boyutta ve sürekli kullanmıyorum Daha ilerisi olsaydı haklıydınız Yine de teşekkür ederim

@kqqk13 sizin attığınız Intel olan sistemi aslında baya beğendim, dediğim gibi kaydettim zaten. Bir de, ben onun Ryzen' lı olanını yaptım, kenarda dursun diye. Bir bakar mısınız? Çok tecrübeli olmadığım için yanlışta olabilir

Kusura bakmayın hocam. O programları vurgulayınca Render için kullanacağınızı düşündüm.
Rica ederim, ne kusuru Ama ileride render işlerim falan artar o zaman kesin güzel bir yükseltme yaparım

Hocam anakartla işlemci uyumsuz. Intel 10. nesil işlemci için LGA1200 soketli bir anakart kullanmalısınız.

İşlemci olarak benim önerdiğim çok daha iyi. Zaten İ5 10400F RTX 3060 Tİ ve RTX 3070 bile besleyebilen çok güçlü bir işlemci. Bu işlemcinin AMD olarak rakibi R5 3600X.

İşlemci olarak benim önerdiğim çok daha iyi. Zaten İ5 10400F RTX 3060 Tİ ve RTX 3070 bile besleyebilen çok güçlü bir işlemci. Bu işlemcinin AMD olarak rakibi R5 3600X.
Teşekkür ederim, yeni bir şeyler bulursanız atın lütfen

Hocam anakartla işlemci uyumsuz. Intel 10. nesil işlemci için LGA1200 soketli bir anakart kullanmalısınız.

Pardon hocam H410 eklemiştim yanlış linkmiş kusura bakmayın.

Bu anakartın linkini hatalı yazmışım MSI H410M-A PRO Intel H410 Soket 1200 DDR4 2933MHz M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da 491 TL bu olacak.

Yüz yüze buluşup mail order yapabilirsiniz GET özelliği var onu açtırmasını söyleyin GET özelliği ile 4 taksit yapılabiliyordu sanırsam.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…