5000-5600 TL TL Sistem Toplama

Evet, çift kanal olunca iki kat daha performanslı oluyor. Zaten önerdiğim anakartta 4 adet bellek slotu var, yani 2x4 takınca 2 tane daha boş slot kalacağı için sorun olmayacak.

anladım teşekkürler
hocam konumuzla alaksı yok ama sizce seçimden sonra mı alayım seçimden önce mi ? teşekkürler bu arada bu saate bana yardımcı oluyorsunuz çok minnettarım

İnce seçilirse dolar düşecek ama hemen değil, RTE seçilirse dolar yükselmeye devam edecek. Büyük ihtimal İnce seçilecek. Eğer dolar düşene kadar bekleyip dolar düştüğü zaman alırsan aynı miktar TL ile daha güçlü PC toplayabilirsin. Örneğin; şu anın GTX 1060 parasına GTX 1070 almak gibi, şimdi 3000 lira olan bileşen, o zaman 2000-1500 lira olur. Zaten o zaman geldiğinde yeni GTX 11** serisi ve yeni Radeon serisi ekran kartları çıkmış olur. Hatta yeni işlemci serileri de çıkmış olur. Eğer uzun süre bekleyemem dersen "acele et" hemen al.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Hocam şimdi ben ekran kartı hariç parçaları sinjeri sihirbazından toplayacağım ekran kartını oradan alamdığım için parçalar monte edilip mi gönderilir yoksa montessiz mi gönderilir ben bilgisayar toplamayı bilmiyorum da sıkıntı çıkar mı teşekkürler :)

Şimdi kasayı da Sinerji'den alman lazım ki montajını yapıp göndersinler. Ancak oradaki kasa 50 lira daha pahalı: Aerocool Aero 500 Pencereli 600W 80+ Bronze USB 3.0 3Fanlı Fiyatı

Sinerji'den ekran kartı hariç bileşenleri sipariş edince, ekran kartını da "hemen" sipariş et. Lap diye indirim kalkarsa kalırsın ortada.
Aslında toplamak çok kolay.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Anladım hocam kasayı sinerjiden alırsam montajlarlar ama alamazsam montajlamazlar Doğru mu anladım hocam?
Hocam solun ben en geç yarın kararlaştırırım gerçekten bu saatte zaman ayırıp yardım ettiğiniz için çok teşekkür ederim kafama başka sorular takılırsa sorabilirmiyim size?

Hocam ben bu sistemi topladım diyelim benim eski bir vga monitörüm var sıkıntı çıkar mi ?

Birde hocam ekran kartını biraz araştırdım TURBO modelin sıkıntılı olduğunu söyleyenler var TURBO yerine aşağıdaki strix modelini alsam sistem de darboğaz veya başka bir problem olur mu teşekkürler ? 🙏
D816EF30-4FD4-4F35-ADDE-C6C5951EB323.png

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı