5000-6000 TL arası sistem toplama

SolipsiRai

Decapat
Merhaba arkadaşlar. Dolar malum uçtu ama ben de bütçeyi yeni yeni topladım. Bütçem 6000 TL'yi çok aşmayacak şekilde monitörlü düşünüyorum. AMD 2020 yılına kadar destekleyeceği için onu düşünüyorum. RGB takıntım, AMD takıntım yok. PC'yi kendim de birleştirebilirim, direk toplama da olur. Şimdiden çok teşekkürler :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar. Dolar malum uçtu ama ben de bütçeyi yeni yeni topladım. Bütçem 6000 TL'yi çok aşmayacak şekilde monitörlü düşünüyorum. AMD 2020 yılına kadar destekleyeceği için onu düşünüyorum. RGB takıntım, AMD takıntım yok. PC'yi kendim de birleştirebilirim, direk toplama da olur. Şimdiden çok teşekkürler :)
Sisteme 1070 takılabilir ama monitör düşük kalır bence bu en mantıklı sistem olur geri kalanına Kasa ve PSU alırsın muhtemelen 600-700 tutar kalan 1000'e de FreeSync'li bir monitör alırsın ekran kartının o özelliğinden faydalanabilmek için rahat rahat oynarsın oyunu istersen para kalırsa monitörden sonra işlemciyi 2600X'e çekersin.
Ekran Alıntısı.PNG

Nanokatalog'dan ürün alabilir misiniz? 2-3 hafta bekletiyor ama güvenilir. Bir de monitör 144Hz mi olmalı yoksa 75Hz yeter mi?
144 hz olsun hocam pcyi sık sık güncelleriz de ekrani pek değiştiremem almışken iyisi olsun
Sisteme 1070 takılabilir ama monitör düşük kalır bence bu en mantıklı sistem olur geri kalanına Kasa ve PSU alırsın muhtemelen 600-700 tutar kalan 1000'e de FreeSync'li bir monitör alırsın ekran kartının o özelliğinden faydalanabilmek için rahat rahat oynarsın oyunu istersen para kalırsa monitörden sonra işlemciyi 2600X'e çekersin.
Eki Görüntüle 322076
Çok teşekkür ederim hocam

Eki Görüntüle 322076
Ekran kartını 2.el mi alsam hocam
Ordaki RX 580'i bunla değiştirin 4 GB'mış ordaki kusuruma bakmayın bunu Gigabyte Radeon RX 580 Gaming 8GB GDDR5 256bit Ekran Kartı GV-RX580GAMING-8GD - Nanokatalog alın.
Peki hocam..

Eki Görüntüle 322076
bır de hocam ne kadarlık guc kaynagı almaylıyım sızce ılerıye yonelık atıyorum 2020 yılında guncelledım sıstemı onu bıle rahat goturse
Peki Nanokatalog'dan parça temin edip 2-3 hafta bekleyebilir misiniz?
beklerım hocam sorun degıl :)

Son kararımı verdim gibi hocam aklıma bi supply ile kasa takıldı onun hakkında da görüşlerinizi almak isterim rx 580 8gb alicam dediğiniz gibi aklıma takılan Nanokatalog güvenilir mi
Tek tek parçaları en ucuz fiyatları olanları alsam sıkıntı olur mu

Son düzenleme:
bır de hocam ne kadarlık guc kaynagı almaylıyım sızce ılerıye yonelık atıyorum 2020 yılında guncelledım sıstemı onu bıle rahat goturse

beklerım hocam sorun degıl :)

Son kararımı verdim gibi hocam aklıma bi supply ile kasa takıldı onun hakkında da görüşlerinizi almak isterim rx 580 8gb alicam dediğiniz gibi aklıma takılan Nanokatalog güvenilir mi
Tek tek parçaları en ucuz fiyatları olanları alsam sıkıntı olur mu
Ucuz fiyatlı olanları al ama markaları Epıl Makrısüft gibi çakma şeyler olmasın :D

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı