Sistemi nereden topladınız ?Bunu tavsiye edebilirim, ekran kartını değiştire bilirsin istediğin gibi.
AMD Ryzen 5 2600 3.9GHz 6/12 Çekirdek İşlemci
GIGABYTE B450M S2H Anakart
ADATA 16GB (2x8GB) 3000MHz RGB Bellek
SAPPHIRE RX590 Nitro Plus OC Gold 8GB Ekran Kartı
COOLER MASTER MB520 4xFan (3xRGB) TEMPERED GLASS Kasa
FSP 700W 80+ Güç Kaynağı
KINGSTON 240GB SSD M.2 Sabitdisk
WESTERNDIGITAL 1TB 7200rpm Dahili Sabitdisk
VIEWSONIC VX2458-C-MHD 24" 144Hz 1ms Curved LCD Ekran
5800TL civarı yapıyor böyle.
1 ms olması tercihim bu bütçeyle 144hz alamam herhalde.☹![]()
Uber 5070 Ti | AMD Ryzen 7 9700X | 2 x 16 GB DDR5 | PNY RTX 5070 Ti 16 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Üstteki sistemden daha iyi(çeşitli değişiklikler ile) ve daha ucuz. Ayrıca o sisteme 700W komik kalmış. Monitör olarak nasıl bir şey düşünüyorsun?
Benim arkadaş bu sistem+75 1 ms monitör almıştı. 4800 civarı tutmuştu yanlışım yoksa. Elinde monitör varsa sistemi iyi tutalım,bir müddet mevcut olanla idare edip halihazırdaki bütçeni artırırsan çok tatlı bir sistem+monitör çıkar ortaya.1 ms olması tercihim bu bütçeyle 144hz alamam herhalde.☹
![]()
Uber 5070 Ti | AMD Ryzen 7 9700X | 2 x 16 GB DDR5 | PNY RTX 5070 Ti 16 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Üstteki sistemden daha iyi(çeşitli değişiklikler ile) ve daha ucuz. Ayrıca o sisteme 700W komik kalmış. Monitör olarak nasıl bir şey düşünüyorsun?
Markacı yaklaşımınız anlamıyorum. Bu forum da bir şeye takıldımı bırakmıyor. Gamepower ile olan ürünümde var elimde şahane. Bazı noktalarda haklılık payı olsa da bazı konular için ön yargıdan ibaret. PSU markasal olarak değil o sisteme 700W çok fazla kaçmış sırıtıyor. Ayrıca her türlü daha ucuz ki benim parantez içinde değişiklik dediğimi yaptığı zaman o ürünleri almadan daha iyi bir sistemi daha ucuza getirmiş oluyor.Daha ucuz dediğin gamepower ürünlerini kullanarak daha ucuz yapabilirsiniz evet doğru ama çin malı önermem kullanıcıya. Ayrıca benim seçtiğim kasa Coolermaster mb520 tartışmaya açık olmayan bi marka seçtiğim psu neresi komik anlamadım?
TE B450M S2H Anakart
ADATA 16GB (2
Aslında şöyle düşündüm:Benim arkadaş bu sistem+75 1 ms monitör almıştı. 4800 civarı tutmuştu yanlışım yoksa. Elinde monitör varsa sistemi iyi tutalım,bir müddet mevcut olanla idare edip halihazırdaki bütçeni artırırsan çok tatlı bir sistem+monitör çıkar ortaya.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.