TeşekkürlerBen bir kac ay once Redragon K633 CGO-RGB diye bir klavye almistim ve size sunu soyleyeyim urun tam anlamiyla mukemmel. Tamamen mekanik ve hot-swap destekli bir %60 boyutunda klavye. Tus materyali PBT, klavye cercevesi ise aluminyum ve dokusu da kaliteyi hissettiriyor. Red switch kullanilmis ama tabii ki hot-swap oldugu icin degistirme firsati sunuyor size. Klavyenin kendi tuslari, ustunde harf olanlari kremasi bir beyaz renk, diger shift gibi tuslar ise koyu gri. Kutu icinden bir de bunun yedek tuslari cikiyor. Bu yedek tuslarda ise renk kombinasyonu tam tersi: Harfli tuslar koyu gri, shift gibi tuslar ise kremasi bir beyaz. Ve bu yedek tuslar klavyedeki tum 68 tus icin de var. Ek olarak icinden yaklasik bir 4 tane yedek red swtich ile bu keycap ve switchleri cikarmak icin aparat da geliyor. USB-C ile baglaniyor ama kablosunun ucunde kendi USB-C to USB-A cevirici takili. Bu sayede normal bildigimiz klasik USB portlarina da takilabiliyor. RGB efektlerini konusmaya gerek yok zaten Sitesinden kendi uygulamasini indirmeniz yeterli. Bir ton RGB efekti var ve RGB efektleri baya kaliteli, baya akici.
Turkiye'deki sitelerde bulamadim, ben Japonya'da yasiyorum, evin yakinindaki magazadan almistim. Amazon'da 50 dolar gibi bir fiyata satildigini gordum, yaklasik 2-3k Lira falan ediyor herhalde. Mumkunse kesinlikle bir dusunun derim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.