5000-6000 TL Grafik tasarimci icin sistem toplama

zowen

Hectopat
Kardesim grafik tasarim ogrencisi son sinif. 4 sene once imac aldik artik pek yeterli gelmiyor. iMaci ayni anda bende oyun icin kullandigim icin yeterli bir performans alamiyorum. Simdi mezuniyet hesiyesi yeni bir PC dusunuyorum. 5-6bin TL'ye imac mi almak lazim yoksa sistem mi toplamaliyim eger sistem derseniz adobe programlari icin nasil bir sistem toplamaliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
upload_2017-1-13_1-50-54.png

Grafik için yüksek işlemci ve ekran kartı gerekir. İşlemlerinizi çok daha hızlı kaydedip yapabilmeniz için ben bu sistemde biraz daha işlemci üzerinde durdum. Bütçeniz olursa ekran kartını GTX 1070'e yükseltin. (600W PSU ile)

Grafik tasarımcı olarak sormak istiyorum, çok büyük projeler mi yapacaksınız hayır eğer çok büyükrender almayacaksanız i5 serisinden 1080 kullanın derim yukarıdaki sistem gibi..

pc toplama tech.PNG

Eğer bütçe artırma şansınız varsa bunu almanızı öneririm.Arttıramam diyorsanız eğer GTX 1060 yapıp SSD'yi yükseltmenizi öneririm.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı