5000-6000 TL hazır sistem önerisi

Diyecek pek bir şey yok, 2 yüzlülük.

Nereden karşılaştırabilirim yardımcı olacak bir site var mı ?

Nereden karşılaştırabilirim yardımcı olacak bir site var mı?

Hayır şunu demek istedim attığım sistemde donanım olarak daha yüksek 16 RAM 500 GB SSD PSU daha iyi vs. Senin attığın sistem 8 GB RAM 240 GB SSD, PSU, anakart daha kötü. Kısacası alınmaz.

Hayır şunu demek istedim attığım sistemde donanım olarak daha yüksek 16 RAM 500 GB SSD PSU daha iyi vs. senin attığın sistem 8 GB RAM 240 GB SSD, PSU, anakart daha kötü. Kısacası alınmaz.

Anladım. Beni de diğer sistemde Ryzen 5 1600 olması korkuttu işlemci biraz düşük gibi geldi.
Ama i3 10100F'den daha iyi diyorsan senin önerdiğin sistemi alırım.

Anladım. Beni de diğer sistemde Ryzen 5 1600 olması korkuttu işlemci biraz düşük gibi geldi.
Ama i3 10100F'den daha iyi diyorsan senin önerdiğin sistemi alırım.

Ryzen 1600 AF modeli yani yenilenmiş model OC yaptığında dediğim gibi RTX 2060'ı bile besler Intel ile stock performansları aynı fakat Intel'de OC yapma şansın yok. Bu yüzden 1600 AF almak çok daha mantıklı.

Ryzen 1600 AF modeli yani yenilenmiş model OC yaptığında dediğim gibi RTX 2060'ı bile besler Intel ile stock performansları aynı fakat Intel'de OC yapma şansın yok. Bu yüzden 1600 AF almak çok daha mantıklı.

Yardımcı olduğun için teşekkürler. Bütçemi denkleştirebilirsem önerdiğin sistemi alacağım.

Evet daha alamamıştım. Başka önerebileceğin hazır sistem var mı bütçe üstte belirttiğim gibi.

2 gün daha bekle ama parayı hazır tut 2 gün sonra bir sistem yayınlancak bütcene uygunsa hemen alırsın o gün içerisinde stok biter zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…