5000-6000 TL hazır sistem önerisi

Öncelikle kesinlikle kin dolu değilim farklı bir insan gibi yorum yapacağım atıığım videoyu görürsen hiçbir oyunda 1650'nin 70°nin üstüne çıkmadığını göreceksin. Benim yorumuma gelecek olursan asıl kin dolu olan sensin ve 1650'nin ısınan bir kart olmadığını bildiğin halde karşı çıkmak için yazdın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam 2.sistem SATA SSD 240 GB, 8 GB RAM, kasa kötü, PSU cidden leş, anakart en giriş seviyesi.
Attığım sistem ile bir karşılaştır istersen.

Diyecek pek bir şey yok, 2 yüzlülük.

Öncelikle kesinlikle kin dolu değilim farklı bir insan gibi yorum yapacağım atıığım videoyu görürsen hiçbir oyunda 1650'nin 70°nin üstüne çıkmadığını göreceksin. Benim yorumuma gelecek olursan asıl kin dolu olan sensin ve 1650'nin ısınan bir kart olmadığını bildiğin halde karşı çıkmak için yazdın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam 2.sistem SATA SSD 240 GB, 8 GB RAM, kasa kötü, PSU cidden leş, anakart en giriş seviyesi.
Attığım sistem ile bir karşılaştır istersen.

Nereden karşılaştırabilirim yardımcı olacak bir site var mı ?

Hayır şunu demek istedim attığım sistemde donanım olarak daha yüksek 16 RAM 500 GB SSD PSU daha iyi vs. senin attığın sistem 8 GB RAM 240 GB SSD, PSU, anakart daha kötü. Kısacası alınmaz.

Anladım. Beni de diğer sistemde Ryzen 5 1600 olması korkuttu işlemci biraz düşük gibi geldi.
Ama i3 10100F'den daha iyi diyorsan senin önerdiğin sistemi alırım.

Anladım. Beni de diğer sistemde Ryzen 5 1600 olması korkuttu işlemci biraz düşük gibi geldi.
Ama i3 10100F'den daha iyi diyorsan senin önerdiğin sistemi alırım.

Ryzen 1600 AF modeli yani yenilenmiş model OC yaptığında dediğim gibi RTX 2060'ı bile besler Intel ile stock performansları aynı fakat Intel'de OC yapma şansın yok. Bu yüzden 1600 AF almak çok daha mantıklı.

Ryzen 1600 AF modeli yani yenilenmiş model OC yaptığında dediğim gibi RTX 2060'ı bile besler Intel ile stock performansları aynı fakat Intel'de OC yapma şansın yok. Bu yüzden 1600 AF almak çok daha mantıklı.

Yardımcı olduğun için teşekkürler. Bütçemi denkleştirebilirsem önerdiğin sistemi alacağım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı