5000-6000 TL kasa+PSU önerisi

FBMI

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam.
ASUS Prime 9060XT 3 fanlı model ekran kartı, R5 7500F işlemcim ve ASUS B650M-K anakartım var. Kasa+PSU ihtiyacım var. Bir aşağı bir yukarı fiyatı güncelleyebilirim ama gerçekten kalite farkı varsa. Yardımcı olur musunuz?

6200TL tutmakta.

Daha ucuza kapatayım dersen:

6200TL tutmakta.
3000D Airflow da bakılabilir kasa tarafında hocam. Aynı şekil Aerocool D501A/D502A ve P300C de seçenek olabilir.
Bütçeyi 7000'e falan çıkartsa P500C ve Lancool 207 gibi modeller de var.

Arkadaşlar selam.
ASUS Prime 9060XT 3 fanlı model ekran kartı, R5 7500F işlemcim ve ASUS B650M-K anakartım var. Kasa+PSU ihtiyacım var. Bir aşağı bir yukarı fiyatı güncelleyebilirim ama gerçekten kalite farkı varsa. Yardımcı olur musunuz?
7700 liraya çıkıyorsan aslında direkt Lancool 216 ve Kyber alırsın, çok iyi ikili olur. Ama çıkmazsan yukarıda dediklerime bak.

7700 liraya çıkıyorsan aslında direkt Lancool 216 ve Kyber alırsın, çok iyi ikili olur. Ama çıkmazsan yukarıda dediklerime bak.
7700'e çıkıyorsa şahsen Cratos + D502A yapardım ben. Lancool 216 kasa olarak cazip ama Kyber modelinde Cratos'a atlamak çok daha iyi olur.

7700'e çıkıyorsa şahsen Cratos + D502A yapardım ben. Lancool 216 kasa olarak cazip ama Kyber modelinde Cratos'a atlamak çok daha iyi olur.

Cratos ile alakalı voltaj dalgalanması falan diyen birileri vardı sanki, öyle bir olayı var mı hocam?

Cratos ile alakalı voltaj dalgalanması falan diyen birileri vardı sanki, öyle bir olayı var mı hocam?
Ampere modelinde var hocam o. Daha üst segment olmasına rağmen daha kötü değerler verebiliyor.

Cratos modelinin ilk partlarında yok diye biliyorum ama olsa bile bu attığım ikinci part. ATX 3.1 olarak revize edildi.

6200TL tutmakta.

Daha ucuza kapatayım dersen:
Xpg kasaya sığmaz diyorlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı