Tek marka olması zorunlumu hocamBayramda MediaMarkt veya internet üzerinden alacağım, tek bir marka üzerinden olursa güzel olur.
Bütçe 5000-6000
Tek marka olması zorunlu mu hocam.
MCHOSE Ace 60 Pro %60 Hall Effect Ice Blue Manyetik Switch 8K Hz RGB Hotswap Siyah Mekanik Gaming Klavye (MC-Ace60-9)
Oyun deneyiminizi hızlandırmak için tasarlanan bu özel hall effect sensörlü klavye ile geleneksel mekanik tasarımların kısıtlamalarından kurtulun.www.gaming.gen.tr
Mağaza sayfası - bütün ürünler burada
ASUS, Galax, Msi, Logitech, Razer , dell ve benzeri bir çok markanın gaming ürünleri en uygun fiyatlar gaming.gen.tr’dewww.gaming.gen.tr
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
O ne anlayacak ekipmandan.
Razer BlackShark V2 X Green Gaming Kulaklik | ITOPYA
Razer BlackShark V2 X Green Gaming Kulaklik En iyi fiyat seçenekleri ile RZ04-03240600-R3M1 ITOPYA'dawww.itopya.com VGN V87 Mekanik Klavye
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com VXE R1 Serisi Wireless Mouse
VXE Dragonfly R1 Serisi VXE R1 *Ürün bilgileri üretici firmanın sitesinden alınmıştır.ulugames.com.tr
Sadece mouse ve klavyeyi tek marka tutabildim. Kulaklık ile olmuyor maalesef.
Modeller güzelmiş, tek marka zorunlu değil de 2 senedir platoon klavye + markasını belli olmayan USB'li kulaklıkla takılıyorum. Klavye %100 olsa daha güzel olur aslında, buraya birkaç model salacağım şimdi atıyorum.
Kulaklık çok iyi duruyor.
MSI Immerse G50 Oyuncu Kulaklığı : Amazon.com.tr: Bilgisayar
MSI Immerse G50 Oyuncu Kulaklığı : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
MSI Clutch GM51 Lightweight RGB Kablosuz Siyah Gaming Mouse
Kazanmak için üretilen APEX oyuncu faresi ile oyunda yeni bir çağa adım atın- MSI CLUTCH GM51 LIGHTWEIGHT.www.gaming.gen.tr
Rapoo varken R1 de alınmaz be hocamO ne anlayacak ekipmandan.
Razer BlackShark V2 X Green Gaming Kulaklik | ITOPYA
Razer BlackShark V2 X Green Gaming Kulaklik En iyi fiyat seçenekleri ile RZ04-03240600-R3M1 ITOPYA'dawww.itopya.com VGN V87 Mekanik Klavye
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com VXE R1 Serisi Wireless Mouse
VXE Dragonfly R1 Serisi VXE R1 *Ürün bilgileri üretici firmanın sitesinden alınmıştır.ulugames.com.tr
Sadece mouse ve klavyeyi tek marka tutabildim. Kulaklık ile olmuyor maalesef.
Rapoo varken R1 de alınmaz be hocam. Biraz çirkin bir arkadaş ama olsun .