5000-6000 TL klavye, mouse ve kulaklık önerisi

Genelde Razer ekipmanlar hak ettiğinden pahalı olur ama bu aradan sıyrılmış nasılsa hocam.

Razer ve SteelSeries fiyatları bayağı arttı ya ama bu fiyata bu kulaklık bayağı iyi. Geçen MediaMarkt'da SteelSeries bundle Set'le bundle set+(Plus) gördüm, Plus olan 13K (Apex 5, Nova 5, Rival 5), diğer bundle Set'te Rival 3, Apex 3, Nova 1 = 5600TL.

Şu an DM07 MSI kullanıyorum iyi idare ediyor 2 yıldır, İtopya'dan indirimde 250 TL'ye almıştım.

Hocam MSI gibi markaların ürünleri hak ettiğinden pahalıya satılıyor. Şu an telefonda olduğumdan bulmam biraz zor ama %100 olarak birkaç model vardı onları atarım.

Razer ve SteelSeries fiyatları bayağı arttı ya ama bu fiyata bu kulaklık bayağı iyi. Geçen MediaMarkt'da SteelSeries bundle Set'le bundle set+(Plus) gördüm, Plus olan 13K (Apex 5, Nova 5, Rival 5), diğer bundle Set'te Rival 3, Apex 3, Nova 1.
O tarz markalar ederinin cok uzerinde satiyor hocam urunlerini. Hatta blackshark'ın bile yerine hore yuksek geliyor fiyati bana.

200tl daha yukarıda bu kulaklık var genel performansi daha iyi. Magazalarda satista ama suan sadece. Online'a aciliyor sık sık. %100 klavyede cok kaliteli urunler yok maalesef bu fiyat bandında.

Yakınımda AVM var böyle el üstünden teslim alınacak ürün olsa çok iyi olurdu, sadece MediaMarkt, Teknosa ve vatan. %60 klavye zor geliyor bana küçüklüğünden bir de bana numpad tuşları lazım, construction SIM22 var bende nadiren oynuyorum, orada makineyi Numpad'dan yönetiyorsun, keşke wasd üzerinden yönetilse.

O tarz yerlerde attigimiz urunler yok hocam. Kaliteli ekipman bulmak cok zor fiyatlarda fahis oluyor.

Razer DeathAdder sıkıntılı diyorlar doğru mu, bende MSI DM07 var, basit bir mouse.

Logitech gibi öneriniz var mı?

STEELSERIES APEX 3 TKL TÜRKÇE RGB GAMING KLAVYE fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da (bunda da numpad yok 😂)

Fiyat 7 bin, bu ekipmanlara çok para bu fiyatlar.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı