5000-6000 TL Laptop Önerisi

Merhabalar, bir arkadaşım günlük kullanım, Online ders ve ileride üniversite için maksimum 6000 TL bütçe ile bir dizüstü bilgisayar istiyor. Dizüstü bilgisayarlar konusunda pek bilgim olmadığı için konu açtım. Ek olarak ürün FreeDOS olabilir, sorun yok o konuda.

Bana fikir almak için bu ürünü attı fakat Casper markasının müşteri memnuniyeti açısından sorunlu olduğunu biliyorum.


3-4 aydır kullanıyorum, memnunum. GTA 5'de dengeli güç modunda 80 dereceyi geçmiyor geçse bile saniyelik çıkıp düşüyor. Bendeki MX230, i5 10.nesil, 480GB SSD'li model. 4100 TL'ye almıştım, 6500 çok gibi biraz.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Öyle. Çok doğru bilmişsiniz. Gerek ürün kalitesi, gerek satış sonrası destek sıfır.

Excalibur modelleriyle bayağı yakından ilgileniyorlar hatta excaliburun kendi yetkili servisi var ayrı olarak ama bilgisayar tırt olduktan sonra ne anlamı var. Casper önermem ( excalibur mağduru olarak).
 
Son düzenleyen: Moderatör:
3 4 aydır kullanıyorum memnunum GTA 5'de dengeli güç modunda 80 dereceyi geçmiyor geçse bile saniyelik çıkıp düşüyor. Bendeki MX230 i5 10.nesil 480GB SSD'li model 4100 TL'ye almıştım 6500 çok gibi biraz.

Fiyatlar zaten kazan kaldırılması gereken durumları geçeli çok olmuş ama alma fikrini koymuş kafaya ve samimi bir yakınım. Elimden geldiğince en iyi seçenekleri sunmak istiyorum.

@deactivatedfemo Kesinlikle MacBook Air alsın. Hatta fiyatı 1-1.5k esnetirse MacBook Pro alır kimse tutamaz o cihazı. Verdiği paranın hakkını dibine kadar alır. O kadar diyorum.

İkinci el olayına sıcak bakacaklarını sanmam ancak fiziksel olarak denedikleri ürünler olabilir. Yaşadığı yer fazla büyük bir yer değil ve bilgisi yok donanım konusunda. Yani bir sorun varsa bile anlamaz.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bunar makul gibi. Yorumlara da bakılırsa alanlar iş için almış bu aletleri ve pek bir şikayet yok.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı