5000-6000 TL monitör onerisi

Bütçe
5000-6000

Hamza Sayar

Kilopat
Son düzenleme:

Veya fiyatta yükselirseniz

İlk attığım VA panel fiyat yükseltip ikinci linktekini almak biraz daha iyi olabilir.

Black Friday'de bunlara bakabilirsiniz.

Eğer düşmezlerse bunu alın.

Veya fiyatta yükselirseniz

İlk attığım VA panel fiyat yükseltip ikinci linktekini almak biraz daha iyi olabilir.

Hocam FPS oyunları için IPS veya VA panel mi önerdiniz ben mi yanlış görüyorum

Genellikle Valorant, CS, Fortnite gibi FPS oyunlari nadiren de hikayeli oyunlar oynamaktayim bunun icin monitor bakiyorum. 24-24.5-25 inç 165-240 Hz civarında bir monitor bakiyorum varsa öneriniz memnun olurum.

Bu monitöru düşündüm kullanan var mi ya da bilgisi olan

FPS oyunları oynayacağım diyorsan TN panel alman lazım veya Fast IPS panel alacaksın 240Hz 0.5 ms de iyi olur

Ne yapacaktı TN mi önerecekti?

Tabii yani Dying Light 60 FPS 2K oynamak istiyorsa normal böyle şeyler IPS panel 60Hz de önerebilirsin

FPS oyunları oynayacağım diyorsan TN panel alman lazım veya Fast IPS panel alacaksın 240Hz 0.5 ms de iyi olur

Tabii yani Dying Light 60 FPS 2K oynamak istiyorsa normal böyle şeyler IPS panel 60Hz de önerebilirsin
TN'i sadece e-sporcular kullanmalı. Ev kullanıcısı için dünyanın en kötü paneli olabilir. IPS gayet ideal. Ayrıca ms önemsiz. 1 ile 0.03ms arasındaki gecikmeler input lag ile hep aynı oluyor.

TN'i sadece e-sporcular kullanmalı. Ev kullanıcısı için dünyanın en kötü paneli olabilir. IPS gayet ideal. Ayrıca ms önemsiz. 1 ile 0.03ms arasındaki gecikmeler input lag ile hep aynı oluyor.

Hocam bakış açınız çok garip geldi ben de e sporcu değilim ama Fortnite da Unreal olarak oynuyorum karşınıza gelen adamlar da o derece de oynayan sistemi ona göre olan adamlar zaten hikayeli oyun için TN panel önermedim ben ya da görüntü kalitesi on numara demedim ben de şu an ASUS VG258qm TN panel kullanıyorum renk ayarıyla o kadar da kötü değil fakat ev kullanıcısı bile olsan rekabetçi oyunlarda rank kasacağım yükselmek istiyorum diyorsan bu böyledir TN panel kullanman lazım esporcuların çoğunluğu TN panel kullanıyor gearlistden bakabilir alacak arkadaş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı