5000-6000 TL monitör onerisi

Bütçe
5000-6000
@fortune999 dediğin şeyler artık eskide kaldı IPS ve VA panellerde düşündüğün kadar tepkime süresi farkı yok. Hem hikayeli oyun da oynayacağım demiş. E-Sporcuların monitörleri kusursuza yakın olduğu için onları alıyorlar. Bu fiyat bandındaki alacağın monitör sırf TN diye bahsettiğin monitörlerle kıyaslanabilecek monitörler olduğunu düşünüyorsan çok yanılıyorsun.

Bu attığım da bir TN panel ve aynı fiyat bandına tepkime olarak onu geçen bir çok VA ve IPS panel var.
1732620080487.png

@fortune999 dediğin şeyler artık eskide kaldı IPS ve VA panellerde düşündüğün kadar tepkime süresi farkı yok. Hem hikayeli oyun da oynayacağım demiş. E-sporcuların monitörleri kusursuza yakın olduğu için onları alıyorlar. Bu fiyat bandındaki alacağın monitör sırf TN diye bahsettiğin monitörlerle kıyaslanabilecek monitörler olduğunu düşünüyorsan çok yanılıyorsun.

Bu attığım da bir TN panel ve aynı fiyat bandına tepkime olarak onu geçen birçok VA ve IPS panel var.
Eki Görüntüle 2360630

Kusursuz dediğiniz monitör BenQ zaten çoğunluk BenQ kullanıyor ben de arkadaşa BenQ'nun 144Hz TN panel ini önerecektim 5500 TL fiyatı var 240 Hz isterse de o biraz tuzlu 14K ikinci el temizini biraz bütçeyi aşıp daha ucuza bulabilir sonuçta 1 defa alacaksın şu an ASUS TUF VG258qm 280 Hz kullanıp da 240Hz BenQ'nun daha akıcı daha güzel renklere sahip olduğunu söylüyorum bunu tecrübeyle söylüyorum ama deneyip oynadım ikisin de de ve esporcuların en iyi monitör BenQ dediği kadar evet var

Kusursuz dediğiniz monitör BenQ zaten çoğunluk BenQ kullanıyor ben de arkadaşa BenQ'nun 144Hz TN panel ini önerecektim 5500 TL fiyatı var 240 Hz isterse de o biraz tuzlu 14K ikinci el temizini biraz bütçeyi aşıp daha ucuza bulabilir sonuçta 1 defa alacaksın şu an ASUS TUF VG258qm 280 Hz kullanıp da 240Hz BenQ'nun daha akıcı daha güzel renklere sahip olduğunu söylüyorum bunu tecrübeyle söylüyorum ama deneyip oynadım ikisin de de ve esporcuların en iyi monitör BenQ dediği kadar evet var
Üstte attığım tepkime süresine sahip model BenQ zaten. Karşınıza gelen oyuncuları örnek verip 144Hz önermek de garipmiş.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı