5000-6000 TL RTX 3060 Sistem Toplama

ReazoN

Megapat
Acil ihtiyacımdan dolayı beklemekten vazgeçip sistemi toplamayı düşünüyorum (Ekran kartı hariç). İleride yani stok sorunları düzeldikten sonra 3060 veya 3060 Ti alacağım. Oyun oynamak dışında yazılımla uğraşmakta olup ileride ise yayıncılıkla uğraşmayı düşünüyorum. 1080p 144FPS oyun oynamak istiyorum. Buna göre bir sistem toplayabilir misiniz? Bütçe 5-6 bin lira arası, tabii ne kadar ucuza iyi bir sistem dizebilirsek o kadar iyi.

Son düzenleyen: Moderatör:
M.2 alternatif.
6000'e çok yakın bir rakam oldu, 5600X'in indirime girmesini bekleyebilirsiniz. Intel sistem de toplayabilirim. Ayrıca monitör dahil miydi?

Bu bütçeye monitör dahil mi?
Hayır ekran kartı ve monitör dahil değil.
M.2 alternatif.
6000'e çok yakın bir rakam oldu, 5600X'in indirime girmesini bekleyebilirsiniz. Intel sistem de toplayabilirim. Ayrıca monitör dahil miydi?
Teşekkür ederim. Monitör dahil değil. 10700K tercih etsem nasıl olur 5600x yerine? Aynı fiyatlar ve 10700k bir tık daha fazla FPS veriyordu oyun testlerinde yanlış hatırlamıyorsam.
INTEL sistemin ve AMD sistemin farkları neler?

Hayır ekran kartı ve monitör dahil değil.

Teşekkür ederim. Monitör dahil değil. 10700K tercih etsem nasıl olur 5600x yerine? Aynı fiyatlar ve 10700k bir tık daha fazla FPS veriyordu oyun testlerinde yanlış hatırlamıyorsam.
INTEL sistemin ve AMD sistemin farkları neler?
10700K daha iyi olur bence hocam. Amaç oyunsa Intel sistem alabilirsiniz.

Toplam 6200TL civarı oluyor Intel istemiştiniz ona göre topladım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı